ISSN 2457 - 3973

Dezastru total pentru PSD Roman! Leoreanu a câștigat Primăria cu aproape 77 la sută!

Ani la rând s-a vorbit că la Roman, PSD face blat cu Laurențiu Leoreanu indiferent că era la PDL sau la PNL. Rezultatele de 60-65 la sută pe care le obținea Leoreanu în fața social-democraților dădeau apă la moară acestor speculații lansate inclusiv din interiorul PSD.

La alegerile de duminică, Laurențiu Leoreanu a spulberat orice mit pentru că a obținut cel mai mare scor electoral din toate scrutinele la care a participat: 76,94 la sută pentru funcția de primar!

Candidatul PSD, Gheorghe Oprea, a obținut doar 15,48 la sută.

Și la Consiliul Local, lucrurile stau la fel: PNL a obținut 61,82 la sută iar PSD are 25,89 la sută (deci cu 10 procente peste candidatul la primar). De altfel, doar PNL și PSD au intrat în consiliul local iar raportul este de 15 mandate la 6 mandate. Așadar, liberalii fac legea în Consiliul Local Roman pentru următorii 4 ani și, din câte se pare, Laurențiu Leoreanu ar putea emite pretenții pentru conducerea filialei PNL Neamț!

De menționat că aceste rezultate s-au înregistrat cu o conducere nouă a filialei PSD Roman, cu candidat anunțat din timp, care a început precampania într-un mod profesionist și căruia nu i-au fost găsite vulnerabilități.

 

Articolul anterior

Cine a înfrânt la Primăria Piatra Neamț?

Articolul următor

PSD a dat puterea oamenilor! Oamenii n-au dorit să o dea înapoi la Piatra Neamț și Roman!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *