ISSN 2457 - 3973

Din 4 noiembrie, locație nouă pentru Direcția de Permise și Înmatriculări Auto Neamț

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCI) Neamț se va muta la începutul lunii noiembrie în sediul Galleria Mall Piatra-Neamț, fiind rezolvate toate probelemele legate de avizele de funcționare.

Relocarea va avea loc în perioada 1- 3 noiembrie iar deschiderea noului sediu al DRPCI Neamț va fi luni, 4 noiembrie, după orarul normal.

Pe data de 1 noiembrie 2019 (într-o zi de vineri) nu se va lucra cu publicul pentru ca angajații direcției să poată muta toată logistica la noul sediu.

Fiind vorba de un spațiu privat, toate discuțiile legate de modul în care au fost închiriate zonele pentru cei care întocmesc acte auto nu prea își au rostul. Asta pentru că toți cei care funcționează acum la mall-ul de la piață sunt nemulțumiți că nu au mai găsit locuri de închiriat la Galleria Mall pentru că o persoană cu funcție ar fi luat deja tot spațiul.

În motivarea mutării instituției s-a vorbit despre spațiul impropriu, atât pentru angajați cât și pentru clienți, în care se desfășura activitatea la Mall Forum Center.

Pe de altă parte, în locul celor de la permise și înmatriculări se vor muta reprezentanții Direcției de Taxe și Impozite Piatra-Neamț.

Data la care va avea loc această mutare nu este deocamdată cunoscută pentru că urmează să fie făcute lucrări de renovare și reamenajare a spațiului. Cel mai probabil, până la sfârșitul anului se va reloca și sediul Direcției de Taxe și Impozite Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Cerșetorul în cârje de la Hotelul Ceahlău, agresiv și scandalagiu cu trecătorii

Articolul următor

Municipiul Piatra-Neamț a fost vizitat de aproape 65.000 de turiști într-un an

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *