ISSN 2457 - 3973

Municipiul Piatra-Neamț a fost vizitat de aproape 65.000 de turiști într-un an

Numărul turiștilor care vin în municipiul Piatra-Neamț crește de la un an la altul potrivit unei statistici întocmită de municipalitate.

Un rol important îl are și participarea orașului la Târgul de Turism al României, acolo unde sunt promovate obiectivele turistice din zona publică și privată.

”Lansez o invitație către agenții economici din Piatra-Neamț să profite de această oportunitate. Prin intermediul standului Primăriei Piatra-Neamț își pot promova gratuit ofertele din zona turismului. Participarea constantă a Municipiului Piatra Neamţ la Târgurile de Turism a jucat un rol important în creşterea numărului de turişti care au vizitat oraşul nostru. Vorbim de o creştere, în ultimul an, cu 17,3% a numărului de turişti, de la 54.953 în anul 2017, la 64.469 în anul 2018. Așteptăm să se încheie și acest an pentru a vedea dacă trendul se păstrează în creștere dar din datele preliminare este vorba de o creștere de la an la an a numărului turiștilor”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Anul acesta, Târgul de Turism al României va avea loc la Romexpo în perioada 14 – 17 noiembrie 2019.

Primăria Piatra-Neamț va avea propriul stand unde vor fi promovate obiectivele turistice ale oraşului, evenimentele anuale și ofertele agenţilor economici locali din domeniul turismului.

Articolul anterior

Din 4 noiembrie, locație nouă pentru Direcția de Permise și Înmatriculări Auto Neamț

Articolul următor

Primarul Chitic oferă soluția celor de la CJ Neamț pentru a nu majora prețul biletelor la Troleibuzul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *