ISSN 2457 - 3973

Disprețul liberal începe cu bugetarii – susține Ciprian Șerban (deputat PSD Neamț)

”Disprețul liberal începe cu bugetarii”, susține deputatul PSD Neamț, Ciprian Șerban.
Acesta a acuzat Guvernul Orban că a anunțat ”jihadul pe care îl va arunca asupra românilor” după alegeri.
”Forțează cât poate de mult, cu prețul vieții oamenilor, ca alegerile să aibă loc în decembrie. Știe foarte bine că altă șansă nu va mai avea, pentru că românii se vor lămuri pe deplin, că PNL= distrugerea fiecărui om, a fiecărei familii, a oricărei speranțe pe care cineva și-ar mai face-o pentru o viață mai bună în România. Cu seninătate, guvernul Orban anunță tăierile de salarii în sectorul bugetar, care se vor face din ianuarie. Între 25% și 40%. PNL anunță că va fura un drept câștigat de salariații din sectorul bugetar. Își mai amintește cineva de anii 2009-2010? Când sectorul bugetar, sub guvernare de dreapta, a fost practic falimentat? Vă mai amintiți de tăierile de salarii și de locuri de muncă din perioada aceea? Oameni care aveau rate la bănci, oameni care aveau familii de întreținut? Oameni care au rămas fără case, pe drumuri pentru că guvernul de dreapta a tăiat salarii și locuri de muncă și nu au mai avut cu ce să plătească ratele și datoriile? Aceasta este realitatea în care ne va aduce guvernul Orban, incapabil, incompetent să gestioneze destinele unei țari. Primii loviți de incapacitatea cabinetului Orban au fost cei din mediul de afaceri. Prin măsurile restrictive și prin lipsa oricărui ajutor concret, palpabil din partea statului, Guvernul Orban a distrus IMM-urile din România. Urmează sectorul bugetar. Angajații din administrație, profesorii, medicii și asistenții, polițiștii și pompierii, adică toți cei care anul acesta atât de dificil și pentru economie și pentru populație, au dus tot greul. Oamenii care pun în mișcare proiecte de milioane de lei pentru dezvoltarea comunităților, oameni care au stat în linia întâi în lupta cu noul coronavirus”, a acuzat deputatul social-democrat.
Ciprian Șerban susține că pentru toate aceste categorii socio-profesionale, Guvernul pregătește reducerea salariilor cu 25%-40%.
”Pe toți acești oameni, Guvernul PNL îi vrea îngenunchiați, săraci, bolnavi, fără puterea de a le mai asigura copiilor frecventarea școlii, fără speranță, fără dorința de a mai trăi. Așa le mulțumește Guvernul Orban acestor români, frați ai noștri, că l-au slujit cu credință, cu onoare, cu cinste și sacrificiu! Așa își răsplătesc Orban și cabinetul lui angajații! Guvernul Orban cere loialitate, corectitudine, empatie. El își tratează proprii angajați ca cel mai crunt, tiran și nemilos patron. Cum ar putea el să protejeze, să apere o țară întreagă dacă nu își protejează proprii angajați? Micii întreprinzători și salariații din aparatul bugetar sunt primele victime ale disprețului PNL față de România. Este timpul ca românii să aleagă pentru ei! Nu vă mai lăsați mințiți și sancționați distrugătorii de țară”, a adăugat deputatul Ciprian Șerban.

Articolul anterior

Daniel Vasiliu (secretar general FN GAL): ”Trebuie să fim conștienți, tinerii sunt viitorul!”

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare (PNL): ”Personalul competent din sectorul bugetar nu va avea de suferit. Declarațiile lui Arsene – fabulații iresponsabile”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *