ISSN 2457 - 3973

Două accidente mortale în Neamţ! Bilanţul: 2 morţi şi 8 răniţi grav!

Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 8 fost răniţi grav în două accidente care s-au produs într-un interval de câteva ore în judeţul Neamţ.
Primul eveniment rutier s-a produs, duminică seara, în jurul orei 20.30, pe drumul naţional Piatra Neamţ – Roman, în afara localităţii Girov.
Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, luni, că şoferul unui autoturism, în vârstă de 54 de ani, din Piatra Neamţ, a intrat în plin într-o căruţă nesemnalizată.
”În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 53 de ani, din Girov care mergea pe drum pe lângă atelajul hipo. De asemenea, a fost rănit grav un bărbat de 38 de ani, care ducea calul de căpăstru, circulând pe partea carosabilă. În urma verificărilor efectuate a reieşit că vehiculul cu tracţiune animală nu era echipat corespunzător pe timp de noapte iar cel care ducea calul de căpăstru se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.
Al doilea accident mortal s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.00, pe drumul naţional Piatra Neamţ – Bacău, în localitatea Costişa.
”Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Adjud, conducea un autoturism marca Dacia  Nova pe un drum judeţean şi la intersecţia cu drumul naţional nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, în regim de taximetrie, care circula pe drumul naţional. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 17 ani, din Cândeşti, pasageră în autoturismul Dacia Nova, rănirea conducătorilor auto şi a 4 pasageri aflaţi în  autoturisme”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

Articolul anterior

Trei incendii în Neamţ în ultimele 24 ore

Articolul următor

Caz şocant în Neamţ! Un băiat de 8 ani şi-a împuşcat în cap verişorul de 6 ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular