ISSN 2457 - 3973

Drumul de la Bisericani, inaugurat cu mare cu tam-tam de președintele CJ Neamț, a început să se crape (video)

Drumul județean 157 C, care urcă din cel național către Sanatoriul Bisericani, a început să se crape în mai puțin de un an de la inaugurarea sa, cu mare tam-tam, de către președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

La acea vreme, însoțit de presa obedientă care a relatat evenimentul ca pe o mare victorie, președintele CJ Neamț anunța că începe inaugurările investițiilor pe proiectelor de infrastructură.

De altfel, și în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, DJ 157 C era pe o listă de drumuri reabilitate prin grija guvernului și a autorităților județene.

O simplă căutare pe internet aduce în atenție mai multe materiale de presă plătite de la bugetul județean în care erau lăudate aceste investiții pentru că urmau alegerile.

Ori dacă toate investițiile vor arăta așa în mai puțin de un an de la inaugurare, vom ajunge în situația ca drumurile să fie mai proaste ca înaintea reabilitării.

Valoarea lucrărilor de pe drumul județean care urcă spre Bisericani este de peste 12,5 milioane lei, drumul  fiind reabilitat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 de societatea Aqua Parc Roznov (despre anumite legături presupuse poți citi aici)

Pe această temă, senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare a publicat pe pagina sa de socializare un montaj video mai mult decât elocvent:

 

Read Previous

Revoltător! I-au dat drumul din nou pe stradă! Trebuie să comită o crimă ca să se ia măsuri?

Read Next

Marți, aproape 8 ore fără apă pe mai multe străzi din Piatra-Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *