ISSN 2457 - 3973

DSP a închis iar bazinul pentru copii din Ştrandul Piatra-Neamţ

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Neamţ a închis iar bazinul pentru copii din Ştrandul Piatra-Neamţ.

Decizia a fost luată din cauza calităţii neconforme a apei, în care au fost găsite bacterii periculoase.

„Accesul publicului la bazinul mic (pentru copii) din incinta Ștrandului Municipal Piatra-Neamț nu este permis în acest week-end, în urma rezultatelor neconforme ale calității apei. Astfel, începând de vineri, 25 august, bazinul pentru copii este închis pentru a se putea efectua operațiunile de schimbare și tratare a apei. Decizia a fost luată după ce Direcția de Sănătate Publică Neamț a constatat că apa este necorespunzătoare din punct de vedere bacteriologic și, drept urmare, nu poate fi permisă îmbăierea. În aceste zile se va efectua tratarea chimică a apei, se vor curăța filtrele și se va face dezinfecția, urmând ca medicii specialiști să repete analizele la începutul săptămânii viitoare”, au precizat reprezentanţii Primăriei Piatra-Neamţ.

În cele trei zile de weekend (25 – 27 august), bazinul mare și cele două bazine din zona VIP vor fi deschise clienților.

Și apa din aceste bazine a fost supusă analizelor, iar rezultatele au indicat că se încadrează în parametrii corespunzători pentru îmbăiere.

În urmă cu aproape o lună de zile, inspectorii DSP Neamţ au închis mai multe zile toate bazinele din ştrand, din cauza apei neconforme pentru îmbăiere.

Articolul anterior

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ) face anunţul aşteptat de toţi nemţenii! Încep lucrările la A7 în Neamţ!

Articolul următor

Proiectul CJ Neamţ privind modernizarea transportului public de călători în Piatra-Neamț, continuă cu reabilitarea autobazei societății Troleibuzul S.A.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular