ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ) face anunţul aşteptat de toţi nemţenii! Încep lucrările la A7 în Neamţ!

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, a făcut anunţul aşteptat de toţi nemţenii: încep lucrările la autostrada A7, pe teritoriul judeţului Neamţ!

„Încă un proiect liberal prinde contur. De la 1 septembrie încep lucrările pentru Autostrada A7, în zona Roman! Mă bucur să văd că o astfel de inițiativă foarte bună ia amploare, sprijinind dezvoltarea județului Neamț care, în curând, va fi traversat de două dintre cele mai importante autostrăzi ale țării, Autostrada A8, care ne asigură legătura cu vestul țării şi A7, Autostrada Moldovei, care leagă regiunea noastră de sudul României”, a declarat liderul PNL Neamţ.
George Lazăr a precizat că lucrările de construcție se vor desfăşura, începând din această toamnă, în raza localităților Moldoveni, Secuieni, Trifești, Horia, Cordun, Săbăoani şi Gherăești.
„Vorbim despre un stimulent valoros pentru economia locală, care va atrage noi investitori dornici să își dezvolte afacerile în zona Romanului metropolitan datorită unei infrastructuri moderne și performante. Pentru noi, romaşcanii, este o oportunitate extrem de importantă, care oferă posibilitatea municipiului Roman să se dezvolte şi să devină un nod logistic şi industrial esențial”, a adăugat preşedintele PNL Neamţ.
Secretarul de stat George Lazăr a amintit că în Neamţ, construcția celor două autostrăzi care vor trece prin judeţ generează noi perspective pentru mediul de afaceri şi oferă o foarte bună ocazie pentru dezvoltarea regională.
De asemenea, autostrăzile vor atragere investiții prin comunicarea rutieră cu cele mai importante puncte comerciale ale țării.
„În toată această perioadă, am fost în permanență preocupat de stadiile lucrărilor şi am menținut o foarte bună comunicare cu directorul general, domnul Cristian Pistol şi întreaga echipă a Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutire. Am primit asigurări de la CNAIR că lucrările pentru autostrada A7 în zona Roman vor începe la termenul stabilit, pe 1 septembrie, fără nicio întârziere. Construcția Autostrăzii Moldovei este un important obiectiv liberal, adus într-un stadiu înaintat şi care va deveni realitate în cel mai scurt timp. Iată o dovadă a responsabilității administrației liberale față de promisiunile făcute şi a bunei organizări în ceea ce priveşte planul de îndeplinire a unuia dintre cele mai importante şi aşteptate proiecte din regiunea Moldovei. Voi comunica cu CNAIR şi în etapele ulterioare ale construcției autostrăzii, pentru a mă asigura de bunul mers al lucrărilor şi voi face toate demersurile necesare la nivel județean pentru ca nemțenii să circule cât mai curând pe noua autostradă”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai investeşte în tineri! Speakeri importanţi la ediţia 2023 a Taberei „Viitorul eşti TU!”

Articolul următor

DSP a închis iar bazinul pentru copii din Ştrandul Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular