ISSN 2457 - 3973

Duminică neagră pe şoselele din Neamţ! Opt persoane au fost grav rănite!

A fost o duminică neagră pe şoselele din Neamţ! Opt persoane au fost rănute în urma unor accidente rutiere şi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirlor medicale.

La ora 11.00 s-a produs un accident la Pipirig soldat cu 4 victime (2 copii şi 2 femei).

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 33 ani, din Crăcăoani, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe cupola autoturismului. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor 4 pasageri din autoturismul în cauză. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

La ora 12.15 a avut loc un alt accident grav la Valea Ursului.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din județul Vaslui, conducea un autoturism în localitatea Valea Ursului, a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15 B, în localitatea Vânători Neamț.

„Din primele cercetări a reieșit că un conducător auto de 36 de ani, din județul Iași, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Suceava, ce circula din sens opus. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 30 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a spus subinspectorul Ramona Ciofu.

Un alt accident grav a avut loc la ora 16.40 la Sagna.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Sagna, conducea un autoturism pe drumul județean 207, în localitatea Sagna, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 59 de ani, din autoturismul în cauză. Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la o unitate medicală unde îi vor fi recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

Florentina Moise trage un semnal de alarmă: Vor să „ucidă” toate terasele din Piatra-Neamț!

Articolul următor

Un an predestinat – 1909 – aniversarea a 50 de ani de la Unirea Principatelor Române și trecerea în veșnicie a Doamnei Unirii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.