ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise trage un semnal de alarmă: Vor să „ucidă” toate terasele din Piatra-Neamț!

Preşedinta PSD Piatra-Neamţ, consilierul Florentina Moise, a tras un semnal de alarmă cu privire la situaţia în care ar putea ajunge industria HORECA din oraş.
Aceasta a declarat că printr-un proiect de hotărâre de consiliu local iniţiat de viceprimarul Alin Lehăduş (şi care probabil va fi susţinut de majoritatea PNL-USR), noul regulament de funcţionare a teraselor limitează programul acestora la ora 22.00.
Florentina Moise a subliniat că această prevedere este aberantă având în vedere faptul că în sezonul cald, oamenii stau la terase până la ore târzii.
„Halal surpriză pentru HORECA! Vor să ucidă, prin „litera legii“, toate terasele din Piatra-Neamț. (…) Niciodată, dar niciodată, eu și colegii mei din PSD care suntem trimişi de pietreni să le reprezentăm interesele în Consiliul Local Piatra-Neamț, nu vom face așa ceva! Scopul nostru nu este să le distrugem unor patroni bruma de profit de pe urma unor activități sezoniere! Scopul nostru nu este să vedem oameni chinuiți, afaceriști care își văd investițiile risipite! Şi să nu îi neglijăm nici pe clienții care vor vrea să își petreacă seara în aer, la răcoare, bucurându-se de relaxarea oferită de o terasă! PSD va depune amendament în ședință, pentru că nu vom accepta niciodată ca terasele, în Piatra-Neamț, să se închidă la ora 22.00”, a declarat preşedinta PSD Piatra-Neamţ.
Florentina Moise a precizat că activităţile HORECA au fost dintre cele mai afectate de pandemia de COVID-19 şi trebuie susţinute, nu îngropate prin măsuri care îngrădesc funcţionarea unităţilor din domeniu.

Articolul anterior

Cascadorie la Taşca, din cauza alcoolului. A izbit un gard şi s-a răsturnat cu maşina.

Articolul următor

Duminică neagră pe şoselele din Neamţ! Opt persoane au fost grav rănite!

Un comentariu

  • In toată lumea mai ales in orașele turistice terasele stau deschise pina tirziu in noapte pentru relaxarea oamenilor si profitul proprietarilor de terase.Viceprimarul ăsta trebuie scos de urechi din primărie iar răutăcios care il susțin să se gîndească cui fac rău cu decizia lor?orasului sau consilierilor PSD care se opun propunerilor aberante ale viceprimarului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular