ISSN 2457 - 3973

E-karting în Piatra-Neamț, în noul poligon

Adrian Niță, candidatul PSD la primăria municipiului Piatra-Neamț vrea să trasforme radical poligonul neutilizat din oraș într-un spațiu dedicat e-kartingului. Locul va fi complet renovat, modernizat și dotat cu facilitățile necesare practicării acestui sport.

Poligonul va avea un circuit unic și tehnologie inspirată din lumea curselor de formula 1 și va găzdui regulat competiții de e-karting. Adrian Niță își dorește crearea unui club de e-karting care să fie destinat copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani. Tinerii vor avea astfel ocazia de a-și dezvolta spiritual competițional, de a se recrea și de a se implica într-o activitate dinamică.

Un alt plus al proiectului: va fi promovată utilizarea de vehiculele electrice, aliniind orașul Piatra-Neamț cu obiectivele actuale de sustenabilitate și protecție a mediului.

La noul poligon vor putea fi organizate și alte evenimente comunitare care să atragă vizitatori și să dinamizeze economia locală. Astfel, municipiul Piatra-Neamț va deveni mai atractiv pentru turiști, ceea ce va genera beneficii economice.

Comandat de PSD Organizația Neamț – CMF 21240002

Articolul anterior

Panaite Vasile: Ca primar al municipiului Piatra-Neamţ voi înfiinţa alături de city-managerul Gheorghe Ştefan un Centru de Excelenţă în Sport

Articolul următor

Ilie Bolojan susține echipa liberală Carabelea – Lazăr!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular