ISSN 2457 - 3973

Ilie Bolojan susține echipa liberală Carabelea – Lazăr!

Primar al Municipiului Oradea, etalonul administrației locale din România, și Președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan susține echipa liberală de la Neamț, Andrei Carabelea – George Lazăr.

Bolojan punctează în mesajul său de susținere două idei importante pentru alegerile locale de pe 9 iunie: nu poți face lucrări mari, care schimbă fața unei localități, fără să creezi disconfort și ai nevoie de o bună colaborare între primăria municipiului reședință de județ și Consiliul Județean pentru ca proiectele de amploare să se întâmple. De aceea, parteneriatul dintre Andrei Carabelea ca primar al Municipiului Piatra-Neamț și George Lazăr ca președinte al Consiliului Județean este soluția pentru dezvoltarea județului Neamț.

Realizările lui Ilie Bolojan ca primar, continuate acum de liberalul Florin Birta sunt cunoscute și apreciate de o țară întreagă. Municipiul Oradea a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii 16 ani: doar în perioada 2016-2024 au fost atrase fonduri europene în sumă de 750 milioane de euro.

Andrei Carabelea este primarul care a început și implementat cele mai mari proiecte de modernizare a orașului Piatra-Neamț, proiecte care vor continua și se vor extinde printr-o cooperare reală și eficientă cu Consiliul Județean Neamț condus de George Lazăr.

„În acești ani, împreună cu primarul Municipiului Oradea am realizat proiecte importante pentru orădeni. Construirea spitalului nou se bazează pe colaborarea dintre Consiliul Județean și Primărie și, de asemenea, rețeaua de utilități majore din zona metropolitană se bazează tot pe această colaborare. Pentru ca această condiție să fie respectată și în județul Neamț, votarea echipelor liberale la conducerea primăriei Piatra-Neamț și Consiliului Județean Neamț este o condiție a dezvoltării în anii următori.” a declarat Ilie Bolojan.

Mesajul de susținere al lui Ilie Bolojan: https://www.facebook.com/share/v/hQaNQ3xfy87J7tCi/?mibextid=WC7FNe

Articolul anterior

E-karting în Piatra-Neamț, în noul poligon

Articolul următor

Panaite Vasile (candidat PUSL Primăria Piatra-Neamţ): Club pentru tineri şi studenţi, la Piatra-Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular