ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan, despre Festivalul Dacic: Salut inițiativele de promovare a județului dar dezaprob campaniile electorale mascate și pe bani publici!

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a participat sâmbătă, 14 mai 2016, la deschiderea primei ediţii a Festivalului Dacic ”Petrodava”, organizat de Primăria Piatra Neamţ.

Președintele CJ Neamț a salutat organizarea unor evenimente care au la bază promovarea județului Neamț însă Emilia Arcan consideră că apariția unor manifestări, în primă ediție, chiar în pre-campania electorală și în campania electorală este o formă mascată de promovare electorală pe bani publici.

Emilia Arcan a făcut referire atât la Festivalul Dacic cât și la Festivalul de Artă Medivală, de luna trecută.

”Salut orice fel de iniţiativă care are drept rezultat promovarea judeţului, dar dezaprob campania electorală mascată, făcută pe bani publici. Sigur că, un festival este binevenit în apropierea vechii cetăţi Petrodava, dar mă întreb de ce a fost iniţiat tocmai acum, pe ultima sută de metri a mandatului de primar interimar şi în plină campanie electorală?! Dacă ar fi fost de bunăcredinţă, primarul interimar domnul Dragoş Chitic ar fi fost acum la a nu ştiu câta ediţie, pentru că a reprezentat de ceva timp Primăria Piatra Neamţ atât el cât și echipa PNL, şi le-au lipsit aceste inițiative ”, a declarat Emilia Arcan, preşedintele Consilului Judeţean Neamţ.

Articolul anterior

Aurelia Simionică vrea investiții consistente în sănătatea municipiului Piatra Neamț

Articolul următor

Curtea Domnească, gazda unor scene de luptă cu săbii și furci (galerie foto)

6 Commentarii

 • Domnul primar interimar Dragos Chitic, nu stie ce activitati sa mai faca, acum in prag de alegeri locale, poate, poate mai atrage voturi de la alegatori. Doamna presedinta Arcan, a sesizat bine intentiile lui Dragos Chitic.

 • ,,Scopul scuza mijloacele!…sau mai corect spus ,dacă ai la îndemână visteria primăriei,poți băga mâna puțintel în ea!…cam asta a făcut primarul interimar Dragoș Chitic, pentru aș promova imaginea!

 • Felicitări doamnei Emilia Arcan!

 • În felul acesta el face concurență neloială contracandidaților săi. Sperăm ca pietrenii să nu se lase manipulați și să voteze pe cel care chiar merită să fie primar: vizionarul Liviu Harbuz!

 • O observație pertinentă a doamnei Emilia Arcan! Un festival plătit din bani publici în plină campanie electorală?!

 • Un festival dacic aflat la prima ediție, finanțat din bani publici???
  Oare de ce nu s-a desfășurat acest festival până acum? Să fie coincidență???
  Noi nu credem în coincidențe! Banii publici… și așa puțini, ar trebui să meargă cu prioritate spre probleme stringente ale comunității: străzi pline de gropi, locuri din care țâșnește apa la vedere, prin asfalt, canalizare, parcuri și locuri de joacă pentru copii – și în alte zone, nu numai în centru, școli, spitale, locuri de muncă, spații de recreere.
  Ne dorim un oraș verde, un oraș pe care să-l numim ACASĂ, să muncim cu drag, să ne primim oaspeții cu plăcere, să ne odihnim în liniște, fără stres, fără poluare! Piatra Neamț nu e așa acum, dar va fi, dacă pietrenii cred și vor schimbare!!!.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *