NewsAllert :

Un copil de 4 ani, rănit într-un accident rutier produs în Neamţ

A fost aprins iluminatul ornamental şi din bradul de Crăciun din Piatra-Neamţ

Poliţiştii de imigrări din Neamţ au depistat patru persoane din SUA, Sri Lanka şi Turcia care stăteau ilegal în judeţ

E.ON Piatra-Neamț se mută într-o nouă locație! Accesul în interior, doar cu programare telefonică sau on-line!

Ciprian Manoliu din cadrul ISU Neamţ – desemnat Pompierul de Onoare al anului 2022 în România

Tânără din Neamţ care a traversat neregulamentar, accidentată de un şofer octogenar

Deputatul Oana Bulai: „Refuzul Austriei de aderare a țării noastre la Schengen reprezintă umilirea noastră!”

Centrele de permanență din Neamț se reorganizează, din 1 ianuarie 2023! Iată lista centrelor!

„Nimeni singur de Crăciun” – o inițiativă a omului Daniel Vasilică Harpa

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Bărbat beat, accidentat pe trecerea de pietoni la Zăneşti de o şoferiţă din Piatra-Neamţ

De la buldozer la smart village! Drumul greu dar spre succes sigur al Asociaţiei „Ţinutul Răzeşilor” Neamţ!

Inspectorul şcolar general Florentina Moise: „Peste 7.000 elevi din Neamţ primesc de azi carduri sociale cu câte 500 lei!”

A murit biciclistul accidentat pe E85, în Neamţ

  • 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Aurelia Simionică vrea investiții consistente în sănătatea municipiului Piatra Neamț

”Aparent, un primar nu poate iniția multe proiecte în domeniul sănătății”, susține Aurelia Simionică, fost viceprimar al municipiului Piatra Neamț și candidatul Partidului Social Românesc (PSRO) pentru Primăria Piatra Neamț.

Simionică spune însă că, avand in vedere nevoile reale ale orașului, se pot găsi pârghii cu ajutorul cărora se poate oferi un sprijin direct celor aflați în suferință.
De altfel, Aurelia Simionică a explicat că din funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț a înființat centrele de permanență din cartierele Speranta si Valeni și a deschis un cabinet de medicina familiei in cartierul Speranta.
Simionică susține că la initiativa sa a fost elaborat un proiect pentru un centru de recuperare a persoanelor cu nevoi speciale. De asemenea, ca viceprimar de Piatra Neamț a sprijinit proiectele de informare si educare a populatiei impotriva dependentelor – droguri, alcool.  

”Ca primar ales, voi înființa trei centre de permanenta in zonele Sarata, Ocol si Regiment, de preferat in spatii apartinand Primariei. Ma voi ocupa de finantarea centrului de recuperare a persoanelor cu nevoi speciale, o constructie de peste 1.000 metri pătrați, cu toate dotarile necesare. Proiectul tehnic a fost realizat prin consultarea reprezentantilor asociatiilor si fundatiilor de profil (autism, scleroza multipla, sindrom down, etc.) Intenționez și realizarea in domeniul sanatatii a unor proiecte cu finantare nerambursabila in scopul informarii si educarii corecte a cetatenilor, cu participarea asociatiilor, fundatiilor, o.n.g.-urilor, cum ar fi afectiunile cronice, igiena, planingul familial. Nu trebuie sa uitam de amenajarea si dotarea unui spatiu de practicare a activitatilor sportive sub supravegherea unui antrenor in incinta salii polivalente, destinat persoanelor varstnice. Nu în ultimul rând vom demara documentatia si studiile aferente pentru realizarea unui spital municipal. Pentru toate aceste proiecte, sursele de finantare sunt bugetul local, proiecte europene și fonduri private”, a declarat Aurelia Simionică.

Articolul anterior

Liderii PSD au organizat o dezbatere pentru dezvoltarea unui brand al județului Neamț

Articolul următor

Emilia Arcan, despre Festivalul Dacic: Salut inițiativele de promovare a județului dar dezaprob campaniile electorale mascate și pe bani publici!

Un comentariu

  • Pentru tot ce vreţi să faceţi pentru locuitorii oraşului Piatra Neamţ, noi vă vom sprjini. Am spus asta şi d-lui Ionel Arsene: ” Frumos spus :”Este timpul ca aceste lucruri să se schimbe”. Mesajul dvs. din ultima Conferinţa Judeţeană a fost la fel, doar cu alte cuvinte; Noi am votat programul PSD- Neamţe, pe Ionel Arsene PRESEDINTE PSD- Neamţ şi rezultate nu se prea văd. În cinci iunie vom alege primarii, consilierii, cu care va lucra Preşedintele CJ Neamţ. Candidaţii au fost confirmaţi de dumneavoastră. Nu ştiu ce criterii aţi urmărit, ce strategie aţi folosit, dar într-un singur caz, aţi greşit : AURELIA SIMIONICĂ ! Are mulţi ani de activitate politică în PSD, a fost 12 ani PRESEDINTA organizaţiei municipale PSD cu rezultate foarte bune, a fost promovată vice-primar de care cetăţenii au fost mulţumiţi şi pe care am fi dorit-o încontinuare. Decizia de a fi marginalizată vă aparţine şi sunt convins că într-o zi o să regresaţi. Eu şi familia mea o vom identifica pe buletinele de vot şi o vom VOTA şi dacă vreţi şi dacă nu vreţi, dumneavoastră.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *