ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan: ”Rămân alături de femeile din PSD, nu mă duc la Prefectură!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a declarat, pentru newsallert.ro, că exclude varianta de a fi numit subprefect al judeţului Neamţ. Şi asta nu pentru că nu poate, fiind absolventă a cursurilor de înalţi funcţionari publici, ci pentru că în primul rând nu îşi doreşte această carieră care îngrădeşte activitatea politică.

Emilia Arcan a declarat că funcţia de subprefect ar obliga-o să renunţe la mandatul de consilier judeţean dar mai ales să demisioneze din PSD, acolo unde deţine funcţia de preşedintă a organizaţiei judeţene de femei şi vicepreşedintă la nivel naţional a aceleiaşi organizaţii.

”Am muncit mult alături de doamnele social-democrate, atât la nivel judeţean cât şi la nivel central, şi nu vreau să renunţ la această muncă. Rămân alături de colegele mele din PSD. Nu mă duc pe funcţia de subprefect, este clar acest aspect. S-au făcut speculaţii prin prisma faptului că luni va fi aleasă o nouă conducere a Consiliului Judeţean. Eu voi continua munca alături de cele 15,000 de colege din organizaţia de femei a PSD Neamţ”, a declarat Emilia Arcan. Emilia Arcan2

Aceasta a adăugat că, aşa cum a promis, a reuşit aproape să dubleze numărul doamnelor din consiliile locale.

”În legislatura trecută am avut 59 de doamne consilier local iar după aceste alegeri avem 107 doamne în consiliile locale. Şi în Consiliul Judeţean avem 5 doamne social-democrate, ceea ce nu a avut niciodată nici PSD şi nici alt partid”, a mai spus Emilia Arcan.

Mai trebuie spus că Emilia Arcan a reuşit performanţa să fie prima femeie din România care a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Articolul anterior

Luni, a treia strigare la Consiliul Județean și Consiliul Local Piatra Neamț

Articolul următor

Școala nemțeană perpetuează valori! Elevii din Neamț au obținut zeci de premii la olimpiade!

6 Commentarii

  • am vazut cum promovati femeia la comuna pingarati.ati dus-o pe doamna ciocan din p.neamt si ati dat dispozitie lui bordea sa fie trecuta pe pozitie eligibila.nu ciocan e de vina ci traficul de influenta facut.pacat ca in legea electorala nu este infractiune.

    • Domnule Constantin ,aici nu este vorba de trafic de influienta!Doamna Doinita Ciocan a fost presedinta femeilor social democrate din Piatra Neamt.Activitatea ei a fost meritorie si s-a bucurat de multa stima si incredere.Ca s-a regasit in pozitie eligibila in lista de candidati la Consiliul local Pangarati ,este foarte bine.Este un om de baza ,este presedinta femeilor social democrate din comuna,prin experienta sa poate contribuie la imbunatatirea activitatii Consiliului local.

  • O doamna care stie ce vrea,un om care sprijina femeile si le sustine in demersurile lor ,cand este nevoie!Fidela doctrinei social democrate ,demonstreaza ca ,alaturi de cei care i-au incredintat mandatul de consilier judetean ,poate solutiona multe probleme ridicate de cetatenii din Neamt!Felicitari!

  • Prefacuta doamna Emilia , ii place sa zambeasca la camera , da in rest ….sa prestezi servicii pentru consiliul judetean si sa ai contact cu ea …

  • Hai frate mai lasa-ti-ma cu cucoana asta, tot o ridicati atat in slavi de parca cine stie ce a facut! atatea „ofrande” aduse unei femei care nu a facut nimic remarcabil, iesit din comun. Bine ca sta pe facebook si are timp sa palavrageasca cu „fanele social democrate” , sa posteze povesti nemuritoare interminabile despre cat de dedicata este ea partidului si orasului Piatra Neamt……Povesti…

  • daca a fost la p.neamt trebuia sa ramana pe listele lui p.neamt.dar cu liviu nu se putea si atunci du-o la comuna.nu are nici o treaba doamna in cauza cu femeile de la pangarati.traficul de influenta a contat si nu altceva,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.