ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan și-a luat ”rămas bun” de la Consiliul Județean Neamț!

Emilia Arcan și-a încheiat activitatea la Consiliul Județean Neamț și și-a luat ”rămas bun” de la angajații instituției cu care a lucrat în ultimii patru ani. Începând de astăzi, fosta președintă a CJ Neamț se va implica întru-totul în campania electorală pentru alegerile parlamentare, fiind cap de listă a PSD pentru Senat.

”După mai bine de patru ani de activitate la Consiliul Județean, mi-am luat rămas bun de la cei care mi-au fost colegi! Am început activitatea în administrația județeană în iunie 2012, când, datorită votului nemțenilor, am primit un mandat de consilier județean. La câteva luni diferență, am devenit vicepreședinte al legislativului, pentru ca în ultimele șase luni din mandat să fiu președinte! După alegerile locale din acest an, am fost consilier la cabientul președintelui Consiliului Județean, pentru ca de astăzi, 1 noiembrie, să mă retrag din ceea ce înseamnă CJ Neamț și să mă pregătesc pentru campania electorală”, a declarat Emilia Arcan. 

Înainte de a părăsi efectiv clădirea CJ Neamț, Emilia Arcan a trecut prin birouri pentru a-și saluta foștii colegi de muncă.
”Mi s-a părut firesc să îmi salut colegii alături de care mi-au desfășurat activitatea în ultimii patru ani! I-am găsit în birouri, onorându-și sarcinile de serviciu și i-am mulțumit fiecăruia pentru că ne-am cunoscut și am aparținut aceleiași echipe a administrației județene. Pentru mine, timpul petrecut la Consiliul Județean a fost frumos, mi-a adus o experiență inedită, presărată cu emoții, provocări, cu dorința de a schimba lucrurile în bine. Sper, dragii mei, să fi fost în același gând în tot acest timp! Sper să nu vă fi supărat și mai sper ceva: să nu vă dezamăgesc pe mai departe!
Rămas bun dragi din Consiliul Județean Neamț! Eu plec, dar o parte din sufletul meu rămâne aici! Dumnezeu să ne dea tuturor puterea de a merge pe calea cea bună și să fiți sănătoși! Vă prețuiesc și vă respect”, a mai spus Emilia Arcan. 

Faptul că se află pe prima poziție a listei pentru Senat face ca mandatul de senator al Emiliei Arcan să devină o certitudine.

Articolul anterior

Ce au făcut reprezentanții ISU Neamț pe timpul Codului Roșu de intervenție la cutremur!

Articolul următor

Să fie scenariul real al unui cutremur de 7 grade? Aproape 7.000 de răniți și 2.500 morți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *