ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV!!! 10 minute magice! Cum și-a cerut iubita de soție un liberal nemțean! Viralul cu peste 30.000 vizualizări!

O știre publicată de newsallert.ro pe 13 iunie 2015 a devenit virală în mai puțin de 24 de ore și a blocat toate serverele pe care este găzduit ziarul nostru. Povestea de dragoste dintre doi tineri din municipiul Piatra-Neamț, încununată cu o cerere în căsătorie-surpriză pentru tânără, a fost vizualizată atunci de peste 30.000 de persoane – cifră record și care nu a fost atinsă niciodată de vreo publicație on-line din județul Neamț. Meritul este exclusiv al Andei și a lui Picy, cei 2 îndrăgostiți ai căror poveste a emoționat o lume întreagă.

Atunci, pe 12 iunie 2015, Anda a fost invitată de iubitul său – membru al PNL Neamț – la o plimbare prin Parcul Central. La un moment dat, aceasta a fost înconjurată de aproape 20 de persoane. Iar asta nu a fost totul!

Imediat, pe ecranul uriaș amplasat vis-a-vis de magazinul Unic au început să ruleze imagini cu cei doi. Pe ecran a apărut un mesaj care a făcut-o să tremure și să izbucnească în lacrimi. Îngenunchiat de situație, iubitul ei i-a spus cu voce tremurândă: Anda, vrei să fii soția mea? Iar Anda a răspuns fără să ezite: Da!

Totul a culminat cu un foc de artificii pregătit atent de cei de la Otimar, și, bineînțeles, cu o petrecere la care au participat toți ”complicii”.

Acum, după o lună de la acest moment magic, Anda și Picy au trimis redacției newsallert.ro un filmuleț de 10 minute în care au surprins aproape toată povestea lor de dragoste încununată cu evenimentul din 12 iunie 2015. Bineînțeles că așteptăm și invitația la nuntă și la botez, în ordinea în care doresc cei doi îndrăgostiți. Acum vă lăsăm să urmăriți și dumneavoastră această poveste.

Articolul anterior

Primăria anunță programul de asfaltări din Piatra Neamț! Și pe facebook!

Articolul următor

Week-end de foc în Neamț! Ștrandurile din Piatra-Neamț și Roman vă așteaptă!

2 Commentarii

  • Foarte frumos nu pot sa zic decit atit așa copii frumoși mai rar am avut parte sa văd și le doresc sa fie sănătoși casa de piatra pe mama și pe băiat îi cunosc și le doresc tot binele din lume

  • Era chiar atat de important ca tipul e membru PNL? Poate daca ar fi fost un articol sincer despre bucuria celor doi ar fi mers …. : )))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular