NewsAllert :

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Alegerea vicepreşedinţilor CJ Neamţ, contestată la Prefectură

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Perla Invest rămâne fără manager! Cătălin Goldan nu renunță la Perla Invest…

Societatea Perla Invest va intra, în curând, în reorganizare din toate punctele de vedere. Cel mai probabil, societatea Consiliului Local va intra în insolvență din cauza datoriilor pe care nu le mai poate suporta. Asta se va întâmpla chiar dacă creditul de 8,5 milioane de euro va trece la Primăria Piatra Neamț, odată cu activele pentru care s-a făcut împrumutul. Se va ajunge și la o restrângere de personal după ce Ștrandul Tineretului a trecut, prin licitație, de sub administrarea Perla Invest în una privată.

În această toamnă se încheie și mandatul de manager pe care Consiliul Local i l-a acordat lui Cătălin Goldan. Acesta a condus societatea timp de 4 ani, timp în care, despre Perla Invest s-a scris mult.

La final de mandat, Cătălin Goldan ar putea veni din nou în fața Consiliului Local pentru a-și prelungi manageriatul cu încă un an. Cu toate acestea, din octombrie, Cătălin Goldan va renunța, cel mai probabil, la funcția de manager al Perla Invest și va trece în privat, postură din care se va întoarce la Perla Invest!!

”Cred că este timpul să revin în sistemul privat și cel mai probabil îmi voi face o firmă de management privat. Poate din această postură voi putea asigura un management al societății Perla Invest pentru că această societate nu va muri. Există variante de lucru despre care vom vorbi la timpul respectiv”, a declarat Cătălin Goldan pentru newsallert.rogoldan

În acest moment, Consiliul Local Piatra Neamț a aprobat demararea procedurilor pentru refinanțarea creditelor pe care Primăria le are la diverse bănci. Odată realizat acest pas, gradul de îndatorare al bugetului local va scădea încât Ministerul de Finanțe să aprobe trecerea creditului de 8,5 milioane de euro de la Perla Invest la bugetul local. Odată cu creditul vor trece și activele, respectiv telegondola, pârtia de schi, instalațiile de cablu, etc. Perla Invest va rămâne fără datorii dar și fără aceste obiective pe care însă le-ar putea primi înapoi în administrare.

 

 

Articolul anterior

Desfășurare fără precedent! Peste 500 de polițiști sunt în stradă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului!

Articolul următor

EXCLUSIV Viorel Stan (inspector şcolar general): Nu schimbăm directorul Colegiului Petru-Rareş; facem numiri doar pe posturile libere din județ!

Un comentariu

  • si acum intrebarea’de ce s-a vandut terenul de la baza hipica daca nu am rezolvat mare lucru:?de ce tot terenul de la strand s-a jefuit de imbuibatii lui stefan iar perla intra in faliment?de ce goldan adus special de stefan de la iasi trece in mediu privat pentru a primi perla invest?pentru a nu mai pune multe intrebari impovaratoare pentru jefuitori rog primaria piatra neamt si perla invest in calitate de propietari sa faca public cine sunt noii propietari si cu ce bani s-a facut vanzarea.cred ca dl.goldan a dovedit ce poate si singura directie de mers a sa trebuie sa fie VALEA LUPULUI.de asemene in caz de faliment perla investe sa se aplice art.138 l85/2006 pentru ca si aga.se aude domnilor juristi de la primarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *