NewsAllert :

Accident rutier în Piatra-Neamț. O șoferiță a fost rănită.

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, anunţă de când se circulă pe axialul Izvorul Muntelui – Durău

Klaus Iohannis anunţă relaxări din 15 mai: fără mască în exterior; circulaţie liberă 24/24. Nunţi şi botezuri din 1 iunie!

APASERV lasă joi jumătate din Piatra-Neamț fără apa. Anunțul, dat cu 30 minute înainte.

PSD Neamț: Monstruoasa coaliție PNL-USR PLUS-UDMR a votat împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia

Centru de vaccinare drive-thru la Piatra-Neamț

Prefectul George Lazăr: “Asistenţii medical – profesionişti care au depăşit bariera profesiei şi au intrat în memoria umanităţii”

Deputatul Oana Bulai (PSD) a adus un “Colţ de Rai” din Neamţ în Parlamentul României (foto-galerie)

A murit turistul căzut de la înălţime în zona Trei Fântâni – Hăşmaşul Mare

Toată România, în scenariul verde! Iată situaţia pe fiecare localitate din Neamţ. (marţi – 11 mai 2021)

TIR-ul care a provocat tragedia la Tarcău transporta un utilaj agricol. Sunt 2 morţi şi 3 răniţi.

FOTO – Creşte bilanţul tragediei de la Tarcău: doi oameni au murit, al treilea este inconştient.

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

Prefectul George Lazăr, respect pentru valorile României şi UE! “Unitate, solidaritate, libertate!”

Neamţ/COVID: 18.500 infectări, 649 decese, 86.000 vaccinări. Iată toate datele!

ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Perla Invest rămâne fără manager! Cătălin Goldan nu renunță la Perla Invest…

Societatea Perla Invest va intra, în curând, în reorganizare din toate punctele de vedere. Cel mai probabil, societatea Consiliului Local va intra în insolvență din cauza datoriilor pe care nu le mai poate suporta. Asta se va întâmpla chiar dacă creditul de 8,5 milioane de euro va trece la Primăria Piatra Neamț, odată cu activele pentru care s-a făcut împrumutul. Se va ajunge și la o restrângere de personal după ce Ștrandul Tineretului a trecut, prin licitație, de sub administrarea Perla Invest în una privată.

În această toamnă se încheie și mandatul de manager pe care Consiliul Local i l-a acordat lui Cătălin Goldan. Acesta a condus societatea timp de 4 ani, timp în care, despre Perla Invest s-a scris mult.

La final de mandat, Cătălin Goldan ar putea veni din nou în fața Consiliului Local pentru a-și prelungi manageriatul cu încă un an. Cu toate acestea, din octombrie, Cătălin Goldan va renunța, cel mai probabil, la funcția de manager al Perla Invest și va trece în privat, postură din care se va întoarce la Perla Invest!!

”Cred că este timpul să revin în sistemul privat și cel mai probabil îmi voi face o firmă de management privat. Poate din această postură voi putea asigura un management al societății Perla Invest pentru că această societate nu va muri. Există variante de lucru despre care vom vorbi la timpul respectiv”, a declarat Cătălin Goldan pentru newsallert.rogoldan

În acest moment, Consiliul Local Piatra Neamț a aprobat demararea procedurilor pentru refinanțarea creditelor pe care Primăria le are la diverse bănci. Odată realizat acest pas, gradul de îndatorare al bugetului local va scădea încât Ministerul de Finanțe să aprobe trecerea creditului de 8,5 milioane de euro de la Perla Invest la bugetul local. Odată cu creditul vor trece și activele, respectiv telegondola, pârtia de schi, instalațiile de cablu, etc. Perla Invest va rămâne fără datorii dar și fără aceste obiective pe care însă le-ar putea primi înapoi în administrare.

 

 

Articolul anterior

Desfășurare fără precedent! Peste 500 de polițiști sunt în stradă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului!

Articolul următor

EXCLUSIV Viorel Stan (inspector şcolar general): Nu schimbăm directorul Colegiului Petru-Rareş; facem numiri doar pe posturile libere din județ!

Un comentariu

  • si acum intrebarea’de ce s-a vandut terenul de la baza hipica daca nu am rezolvat mare lucru:?de ce tot terenul de la strand s-a jefuit de imbuibatii lui stefan iar perla intra in faliment?de ce goldan adus special de stefan de la iasi trece in mediu privat pentru a primi perla invest?pentru a nu mai pune multe intrebari impovaratoare pentru jefuitori rog primaria piatra neamt si perla invest in calitate de propietari sa faca public cine sunt noii propietari si cu ce bani s-a facut vanzarea.cred ca dl.goldan a dovedit ce poate si singura directie de mers a sa trebuie sa fie VALEA LUPULUI.de asemene in caz de faliment perla investe sa se aplice art.138 l85/2006 pentru ca si aga.se aude domnilor juristi de la primarie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *