ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Traian Băsescu este așteptat la Piatra Neamț

Fostul președinte al României, Traian Băsescu este așteptat să vină, luni, la Piatra Neamț. Președintele Mișcării Populare va avea o întâlnire cu activul de partid din județ, ședința fiind programată de la ora 17.00, la Central Plaza.

Dincolo de întâlnirile oficiale pe care fostul șef al statului ar urma să le aibă, surse extrem de bine informate ne-au precizat că sunt programate și o serie de întâlniri tete-a-tete cu mai mulți factori de influență din județul Neamț. Totodată se vor analiza și candidaturile la funcția de primar din municipiile și orașele din județ, însă numele nu vor fi făcute publice deocamdată.

De toată organizarea evenimentului se ocupă fostul consilier prezidențial, actualul secretar al Mișcării Populare, Dorel Onaca.

Deși nimeni din MP Neamț nu a confirmat știrea, liderii filialei au intrat deja în fibrilația organizării evenimentului.

Trebuie să remarcăm faptul că Traian Băsescu ar urma să vină la organizația Mișcării Populare de la care are cele mai mari așteptări electorale. Asta cu atât mai mult cu cât, în curând, se pare că vor avea loc surprize pe scena politică din partea unor aleși locali ”cu nume”.

Articolul anterior

Traseiștii politici și incompatibilii, blocați de PNL să candideze la primărie! Alertă în Neamț!

Articolul următor

Vernisaj Mircea Răsvan Ciacâru – ”Noblețe și culoare”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular