ISSN 2457 - 3973

Se întâmplă la Borlești! Câini de luptă dresați de un profesor să atace copiii?!

Am primit și noi, ca și alți colegi din presă, un fimuleț de pe youtube în care 2 câini de luptă sunt asmuțiți împotriva unor copii de către o persoană a cărei față nu se vede. Întreaga scenă se petrece la o școală despre care se vorbește că ar fi cea din satul Matacăn, comuna Borlești. Între cei 2 câini și copiii aflați pe terenul de sport, copii care la rândul lor întărâtă animalele, nu este decât un gard de sârmă înalt de circa 2 metri. Șocant este însă faptul că cel care filmează scena se află lângă câini, deci este proprietarul acestora, și nu face absolut nimic pentru a calma animalele.
Pe adresa redacției a venit filmulețul care are un comentariu cu numele acestuia dar pentru că este o informație neverificată încă, rugăm și Inspectoratul Județean de Poliție Neamț să demareze, prin intermediul Postului de Poliție Borlești, o anchetă în acest caz. Se pare că tânărul în cauză are și o canisă în care crește spre vânzare câini.
De asemenea, pentru că există suspiciuni că stăpânul câinilor este învățător/profesor satului Mastacăn să demareze imediat o anchetă prin directorul coordonator al Școlii Borlești.
Iată și filmul primit pe adresa redacției:

Articolul anterior

Bombe alimentare!

Articolul următor

EXCLUSIV Un tânăr în pielea goală s-a aruncat în gol de la stația de plecare a Telescaunului de pe Cozla (ştire actualizată)

3 Commentarii

  • Domnule reporter filmuletul pe care l-ati difuzat nu este realizat in incinta Scolii Mastacan, comuna Borlesti, ci la Scoala Ruseni – Borlesti, aflata in vecinatatea locuintei individului Constantin Marian, scoala care are ca director pe tat’su. Din ce stim noi despre acest profesoras este ca a avut deschis un dosar penal pentru aceasta fapta, doar ca seful politiei Borlesti a avut grija ‘’sa-l omoare’’- asa se obisnuieste la comuna – serviciu contra serviciu.

  • Nu stiu ce vi se pare asa de suspect si de antisocial. Unii oameni traiesc pe seama prostiei si gogomaniei altora, asa ca si acest Marian Constantin incearca sa-si antreneze luptatorii cu una, doua bucati de starvuri de copil. Nu va mai autosesizati organelor de ordine si control, ca doar sunteti niste organe. Constantinii din Ruseni au fost, sunt si vor fi smecherii comunei Borlesti, care (bravo lor) au reusit sa controleze destinele comunei prin tot felul de mijloace. Atentie mijloacele sunt 95 % neortodoxe, dar nu conteaza ca baietii pot trece si peste cadavre, fara a fi cineva care sa-i traga la raspundere. Bravo ba !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular