ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise spune STOP risipei: „Multe lucruri pe care ne grăbim să le aruncăm pot primi o nouă viață”

Tema protecției mediului și a reciclării nu abundă în mesajele candidaților. Florentina Luca-Moise, candidat independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, are în programul său electoral un capitol special pe acest subiect.

„Este timpul să prețuim resursa naturală, să avem mai multă grijă de mediu și de locul în care trăim! Voi face toate demersurile pentru a rezolva problema deșeurilor din Piatra-Neamț și voi insista să reciclăm tot ce se poate recicla! Trebuie să spunem STOP risipei de orice fel și să devenim conștienți că stă în puterea noastră, a fiecăruia dintre noi, să deprindem un mod de viață sustenabil, cu grijă la resurse și la mediu. Primarul trebuie să fie cel care are ca priorități bunăstarea, siguranța și sănătatea locuitorilor. Trebuie să privim la orașele europene și la modul în care la ei funcționează economia circulară. Pentru că foarte multe lucruri pe care ne grăbim să le aruncăm la gunoi pot fi folosite și pot primi o nouă viață, astfel încât să nu mai consumăm resurse pentru a crea produse noi. În toată lumea se pune accent pe acest lucru. Îmi doresc să ne dezvoltăm și noi acest spirit. Știu că putem fi creativi, că putem inova, că putem fi CAMPIONI ai sustenabilității! Împreună!”, se arată în programul ei electoral.

Florentina Luca – Moise este candidatul cu numărul 10 pe buletinul de vot pentru Primăria Piatra-Neamț și cu numărul 11 pe buletinul de vot pentru Consiliul Local Piatra-Neamț.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, CMF24240349.

Articolul anterior

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ am în vedere construirea unui drum expres între Piatra-Neamţ şi Târgu Neamţ, cu conectare în Autostrada A8

Articolul următor

Un şofer beat a fost rănit după ce a intrat cu maşina într-un mal de pământ la Săvineşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular