ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ am în vedere construirea unui drum expres între Piatra-Neamţ şi Târgu Neamţ, cu conectare în Autostrada A8

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, am în vedere realizarea unui drum expres între Piatra-Neamţ şi Târgu Neamţ, cu conectare în Autostrada A8.

Este un proiect de viitor care va veni să completeze infrastructura rutieră rapidă din judeţ şi care va lega Neamţul cu celelalte regiuni şi cu Europa.

În primă fază vom finaliza drumul expres între Piatra-Neamţ şi Bacău prin care vom realiza o conectivitate cu autostrada A7 Ploieşti – Siret.

Însă municipiul Piatra-Neamţ trebuie să aibă o rută rapidă de conectare şi cu autostrada A8 Iaşi – Târgu Neamţ – Târgu Mureş.

De aceea, am gândit în perspectivă să construim un drum expres care să plece din municipiul reşedinţă de judeţ, către Târgu Neamţ săfacă legătura cu Autostrada A8.

Cele două drumuri expres, de la Piatra-Neamţ către Bacău, pe de o parte şi Târgu Neamţ, pe de altă parte, vor face legătura cu Varianta Ocolitoare a municipiului reşedinţă.

Odată realizate aceste conexiuni, Piatra-Neamţ va deveni din ce în ce mai atractiv pentru mediul de afaceri, având și o deschidere rutieră pentru turiştii care vor să ajungă rapid în zona Neamţului.

Aceasta este gândirea nostră, a Partidului Naţional Liberal, a mea ca preşedinte al PNL Neamţ şi viitor preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Să facem investiţii durabile care să sprijine mediul de afaceri, din toate domeniile pentru că asta înseamnă mai multe locuri de muncă şi mai bine plătite!

Pentru toate comunităţile, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru toţi nemţenii!

 

Cu respect,

George Lazăr – preşedinte al PNL Neamţ,

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

 

***

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

 

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) a adus o pată de culoare autentică în Parlament! Zeci de ii pe holurile Camerei Deputaţilor!

Articolul următor

Florentina Luca-Moise spune STOP risipei: „Multe lucruri pe care ne grăbim să le aruncăm pot primi o nouă viață”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular