ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise a oferit medicamente pensionarilor: „Ce poate face un pensionar cu majorarea de 11 lei? Aproape nimic…”

Florentina Moise a oferit, luni, medicamente pentru zeci de pensionari, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la Clubul Seniorilor.
Gestul Florentinei Moise vine într-un context mult mai amplu, cauzat atât de pandemia de COVID-19 cât mai ales de traiul tot mai greu pe care îl duc pensionarii.
„Astăzi am stat de vorbă cu zeci de pensionari din orașul meu drag, Piatra Neamț și sunt îngrijorată de soarta acestora, pentru că îmi pasă, pentru că mă doare! Știți ce mi au spus? Că va fi o iarna grea,o iarna cu foarte multe lipsuri,că sunt preaplini de promisiuni mincinoase de genul: „la anul vor creste pensiile”. Realitatea de astăzi este că pensiile au crescut doar cu 11 lei.Ce poate face un pensionar cu această sumă? Vă spun eu. Aproape nimic! Le-am oferit câte un pachet cu medicamente. Este puțin, în raport cu cât le trebuie pentru un trai decent. Am vrut doar să le arăt că ii înțeleg, că îmi pasă şi din puținul meu pot oferi. Respect şi prețuire, dragi părinti și bunici. Voi rămâne alaturi de dumneavoastră cu toată ființa mea”, a spus Florentina Moise.

Articolul anterior

7 obiecte norocoase pe care le aduc cu ei jucătorii la cazinou

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare, PNL Neamț: ”Plafonarea prețurilor la energie și gaz, adoptată de Senat, în unanimitate”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *