ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise îl somează pe primarul Carabelea să introducă în şedinţa CL proiectul privind ajutoarele de încălzire pentru familiile monoparentale

Consilierul local Florentina Moise, preşedinta PSD Piatra-Neamţ, i-a solicitat, joi, primarului Andrei Carabelea, să introducă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local proiectul prin care social-democraţii solicită acordarea ajutoarelor de încălzire familiilor monoparentale, cu venituri reduse.

„Proiectul de hotărâre care a ajuns zilele acestea la Primăria Piatra-Neamţ şi, a nu ştiu câta oară, cei din conducerea primăriei nu înţeleg că este un proiect al oamenilor, nu un proiect al Florentinei Moise sau al PSD. Îl atenţionez pe primarul Carabelea să introducă proiectul pe ordinea de zi, pentru că este pentru cetăţeni. Mă refer la proiectul pentru acordarea ajutoarelor de încălzire în perioada 1 noiembrie 2021 – 1 aprilie 2022, familiilor monoparentale din Piatra-Neamţ, cu venituri reduse şi care au în întreţinere şi îngrijire, unul sau mai mulţi copii. Proiectul vine în completarea Legii consumatorului vulnerabil. Această lege – şi îl citez pe premierul Florin Cîţu – nu este îndeajuns pentru această iarnă. Deci chiar ei au recunoscut acest lucru. Pentru a nu ne suprapune pe cazurile sociale pe care există deja reglementări, proiectul nostru vizează doar familiile monoparentale în care adultul are un loc de muncă sau este pensionar iar veniturile sunt mai mici de 2.000 lei. Este vorba de un ajutor de 200 lei lunar”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedinta PSD Piatra-Neamţ, Florentina Moise.

Rămâne de văzut dacă proiectul iniţiat de PSD Piatra-Neamţ va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 30 septembrie 2021.

Articolul anterior

ALERTĂ Restricţii în Piatra-Neamţ şi 6 comune din cauza cazurilor de COVID-19

Articolul următor

Răzvan Cuc (PSD Neamţ): Luăm în calcul REFERENDUM de demitere a primarului Carabelea (ştire actualizată)

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *