ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Preşedinta PSD Piatra-Neamţ, Florentina Luca-Moise, a avut o reacţie dură faţă de poziţia primarului Andrei Carabelea de a nu lua act de decizia Prefecturii Neamţ cu privire la alegerea ilegală a viceprimarului Alin Lehăduş.
“Vorbesc în numele grupului de consilieri PSD și îmi exprim consternarea față de disprețul manifestat de către domnul primar, care continuă să sfideze legea și astăzi nu se regăsește o suplimentare a ordinii de zi, pentru a lua act de demisia domnului Harbuz și de recunoașterea unei decizii oficiale a prefectului județului, care a constatat că alegerea domnului Lehăduș în funcția de viceprimar este ilegală! Domnule primar, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ! Nu știu căror ordine de partid răspundeți, cine vă învață să procedați în acest mod obraznic, dar fiți convins că pietrenii sunt extrem de dezamăgiți de cum găsiți să rezolvați problemele administrației publice locale! PSD nu va  sta să se uite cum vă bateți joc de oraș, de oameni, cum acționați după bunul plac și la ordinele PNL! Vă cer să explicați, public, jocurile pe care le faceți! Public, să le cereți scuze pietrenilor pentru că de la preluarea mandatului persistați în greșeală și să reveniți pe calea cea bună, să luptați pentru binele orașului! Atât am avut de spus! Vă cer să nu blocați acest oraș, care are atâta nevoie de ajutor”, a declarat preşedinta PSD Piatra-Neamţ, consilierul Florentina Luca-Moise.
Despre ce s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Local Piatra-Neamţ de joi, 25 februarie 2021, am scris un material aici

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Articolul următor

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *