ISSN 2457 - 3973

FOTO/VIDEO O altă maşină de lux (50.000 euro) furată din Spania, găsită dezmembrată la Bârgăoani

O altă maşină de lux, furată din Spania, a fost găsită dezmembrată la Bârgăoani, în urma percheziţiilor efectuate la două societăţi comerciale.

Maşina în valoare de 50.000 euro era declarată furată din data de 31 august 2021.

„Urmare a perchezițiilor efectuate la data de 25 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Neamț au identificat, în urma verificărilor efectuate asupra elementelor de identificare ale autoturismelor descoperite, un alt autoturism de lux, în valoare de aproximativ 50.000 de euro,  care figura ca fiind furat, din data de 31 august a.c., de pe teritoriul Spaniei. În fapt, la data de 25 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ și în baza colaborării cu  grupul de acţiune constituit la nivel european în cadrul planului de acţiune „FRONTEX”, au acționat în județul Neamț, pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux. Astfel, în urma a 2 percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale, din Bârgăoani, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturismul de lux înmatriculat în Marea Britanie, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, care se afla în proces de dezmembrare, ansamble, subansamble şi alte componente auto, despre care există suspiciunea că provin din traficul ilicit de autoturisme. Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri, reprezentând livrări de componente din ultimii doi ani de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Două persoane au fost conduse la sediul IPJ Neamţ, în vederea audierii şi sunt cercetate pentru infracţiunea de tăinuire.

Articolul anterior

Subofiţer din Neamţ, anchetat penal de Parchetul Militar pentru dare de mită

Articolul următor

FOTO Nesimţire sancţionată de Poliţia Locală Piatra-Neamţ cu 7.000 lei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *