ISSN 2457 - 3973

„Lupii tineri” din PSD Neamț ies la atac: ”Vrem locuri eligibile în fiecare localitate!”

Nu a trecut nici o săptămână de când a fost aleasă noua echipă de conducere a Tineretului Social Democrat (TSD) Neamț și aceasta deja își arată ”colții”. În prima întâlnire cu presa nemțeană, președintele Alexandru Rotaru a transmis un mesaj clar către conducerea filialei PSD Neamț.

”Vrem ca pe fiecare listă de la alegerile locale din 2016 să avem un tânăr pe poziție eligibilă. Este și o rezoluție în acest sens aprobată de TSD. Mă doare inima să știu că în județul Neamț sunt doar 12 consilieri locali în timp ce la Dolj sunt aproape 100 de consilieri, 2 primari și 2 viceprimari sau la Bacău peste 80 de consilieri locali. Tinerii nu mai sunt doar lipitori de afișe”, a declarat Alexandru Rotaru, noul președinte al TSD Neamț.

Pentru alegerile parlamentare, tinerii din PSD Neamț cred că vor avea un loc eligibil la Camera Deputaților. Drumul de la scriptic la faptic este lung, anevoios și costisitor, după cum a admis și președintele TSD Neamț.

Alexandr Rotaru nu s-a sfiit să lanseze un atac politic indirect și la organizația de seniori a PNL Neamț.

”Vreau să devenim cea mai bună organizație de tineret a PSD din țară. Oricum, organizația TSD Neamț este în momentul de față mai puternică decât toată filiala PNL Neamț, pentru că noi avem organizații în fiecare localitate spre diferență de liberali”, a subliniat Alexandru Rotaru.

Alături de președintele TSD Neamț au mai participat la conferința de presă și președintele executiv, Octavian Andrei Bărbuleț și secretarul general al organizației, Luiza Niculei.

Articolul anterior

SUCURILE ȘI ENERGIZANTELE – MOARTEA VINE ÎN … PAHAR!

Articolul următor

”Generalul” Viorel Stan și-a luat concediu de … studii! S-a pus cu burta pe carte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular