ISSN 2457 - 3973

George Lazăr a calculat salariul în mână al angajaților! ”Programul Dragnea-Psd-Alde, unul perfid si mincinos!”

Avocatul George Lazăr, prim-vicepreședinte al PNL Neamț, a atacat în termeni duri programul actual de guvernare despre care susține că este unul ”perfid și mincinos, împotriva românilor care muncesc”.

Fostul prefect liberal a făcut referire al salariul brut încasat pe statul de plată de români, și la cel real (salariul net) care ajunge în buzunarul fiecărui om care muncește legal.

George Lazăr a explicat că impozitul este de aproape 45 la sută ceea ce înseamnă că fiecare angajat primește aproape jumătate din cât vede pe statul de plată.

”Cât trebuie un angajat să plătească din salariul brut și cât îi rămâne ca și salariu net? Unde se clasează angajatul român față de angajații din Uniunea Europeană? Care este cunatumul taxeler și impozitelor? Dintr-o scurtă analiză se poate observa fără dubiu cum în fond și în fapt, Programul Dragnea-Psd-Alde este un program perfid și mincinos, împotriva românilor care muncesc. Un program care declarativ scade impozitrea salarială pentru angajat și angajator dar în realitatea o crește. Astfel, după “binele” reformelor economice și fiscale pe sectorul de muncă ale Psd -Alde și ale iluștrilor Dragnea & Tăriceanu, angajatul român este supra-taxat si rămâne cu mai puțini bani în buzunar după aplicarea impozitării. Un guvern mincinos care una spune și alta face, din păcate, împotriva propriului popor și a românilor care muncesc”, a scris, pe contul său de facebook, George Lazăr.

Acesta a încheat ironic, parafrazând motto-ul de campanie al PSD ”Îndrăznește să crezi – Patrioți în Europa”.

Read Previous

Întâlnire emoționantă cu cățelușii fără stăpân! Târg de adopții la Curtea Domnească Piatra-Neamț!

Read Next

Acident cu victime în zona Hanului Ancuței

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *