ISSN 2457 - 3973

Întâlnire emoționantă cu cățelușii fără stăpân! Târg de adopții la Curtea Domnească Piatra-Neamț!

Sâmbătă, 8 iunie, va avea loc la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, un nou târg de adopții a câinilor fără stăpân din ora, eveniment organizat de Primăria Piatra-Neamț,  Salubritas S.A. și patru organizații neguvernamentale de protecție a animalelor.

Dincolo de titulatura rigidă de ”târg”, evenimentul un bun prilej pentru oamenii cu suflet mare să adopte cățeluși pregătiți să își demonstreze loialitatea șidragosta față de viitorii stăpâni.

Cătălina Crețu, medicul veterinar al Adăpostului de câini din Piatra-Neamț a transmis un mesaj emoționant către pietreni.

”Vă invit sâmbătă, 8 iunie, între orele 11,00 şi 18,00 pe platoul Curţii Domneşti din Piatra-Neamţ la Târgul pentru animale de companie. În adăpostul de câini, Salubritas are în grijă acum aproximativ 200 de câini găsiţi pe străzile oraşului care au nevoie urgentă de o familie permanentă. Câinii abandonaţi nu sunt de rasă, dar pot deveni adevăraţi membri de familie. La târg veţi putea cunoaşte câţiva dintre câinii fără stăpân. Deşi cel mai mult ne dorim să adoptaţi, dacă nu aveţi această posibilitate puteţi să le oferiţi o mângâiere, o plimbare în centrul oraşului, iar copiii pot învăţa să facă fără frică cunoştinţă cu un câine”, a spus medicul veterinar Cătălina Crețu.
Pentru informaţii suplimentare puteți urmăriţi pagina de facebook Adăpostul de câini Piatra Neamţ sau puteți suna la 0770.948.683.

 

Read Previous

Ploile torențiale, vijeliile și grindina se reîntorc în județul Neamț

Read Next

George Lazăr a calculat salariul în mână al angajaților! ”Programul Dragnea-Psd-Alde, unul perfid si mincinos!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *