ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (candidat PNL la preşedinţia CJ Neamţ): Înfiinţăm centre de atragere a fondurilor europene, destinate administraţiei locale şi mediului de afaceri

Un proiect extrem de important pe care îl am în vedere ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ este de înfiinţare a unor centre de atragere a fondurilor europene.

Acest proiect va fi derulat în parteneriat cu toate primăriile, indiferent de culoarea politică a edililor, pentru că dezvoltarea judeţului Neamţ este prioritară faţă de orice alte interese.

Astfel, toţi cei care vor să pună bazele unei afaceri sau vor să o dezvolte cu fonduri europene vor beneficia, în cadrul acestor centre, de consultanţă gratuită.

Totodată, primarii localităţilor – repet, indiferent de culoarea politică – vor fi îndrumaţi de experţi în întocmirea proiectelor de finanţare europeană pentru ca rata de aprobare a dosarelor să fie cât mai mare.

Este extrem de important ca administraţiile publice locale dar şi mediul de afaceri din judeţul Neamţ să se dezvolte cu bani europeni.

Aceasta este viziunea Partidului Naţional Liberale: dezvoltare în fiecare comunitate, creşterea calităţii vieţii pentru fiecare nemţean!

 

Cu respect,

George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

 

*****

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în zonele Ciorăni și Cărbunărița din Comuna Ruginoasa, astăzi 24.05.2024, ora 11.30, până la data de 25.05.2024, ora 10.30

Articolul următor

Parc industrial eco-friendly în Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular