ISSN 2457 - 3973

Gest nobil al deputatului Ciprian Şerban. O fetiţă îşi va recăpăta auzul cu sprijinul său.

Un gest nobil a fost făcut de deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ), de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Maria, un copil cu grave deficienţe de auz, se va putea bucura de sunetul copilăriei şi datorită parlamentarului nemţean.

Jumătate din costurile achiziţionării protezelor auditive – dispozitive extrem de scumpe chiar şi pentru o familie cu putere financiară – vor fi suportate de Ciprian Şerban.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui evenimentului organizat de Consiliul Judeţean Neamţ şi intitulat „Folclorul ne aduce împreună”, ultima ediţie fiind dedicată persoanelor cu dizabilităţi.

„Pentru că ne dorim să aducem bucurie și persoanelor aflate în nevoie din afara centrelor, am preluat cu drag, de la Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii”, cazul Mariei Giovana Marcel, o fetiță din Piatra Neamț, cu rezultate foarte bune la învățătură și care are nevoie de proteze auditive. Și pentru că Folclorul ne aduce împreună, ni s-au alaturat în acest demers doi oameni cu suflet mare care, cuprinși de spiritul sărbătorilor au oferit banii necesari procurării acestora! Aducem mulțumiri în numele Mariei domnului deputat Ciprian Serban pentru gestul minunat”, au spus organizatorii evenimentului.
„Să aduci zâmbetul pe chipul unui copil este cel mai minunat dar pe care îl poţi face. Gestul meu este infim, nu vreau să discut despre asta. Eu îmi doresc ca tot mai mulţi oameni să se alăture campaniilor umanitare care se desfăşoară în judeţul Neamţ. Să întindem cu toţii o mână celor care au nevoie de noi, semenilor noştri. Şi ştiu că sunt mulţi nemţeni care fac asta”, a declarat deputatul Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Patru copii din Neamţ au rămas sub cerul liber, în plină iarnă, după ce le-a ars casa

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ NU acceptă scenă la Târgul de Crăciun de la Curtea Domnească. Concertele ar putea fi ANULATE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.