ISSN 2457 - 3973

Iată cum s-a produs accidentul cu 4 victime de la Grumăzești

Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 46 de ani, din Săbăoani, conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe DJ 155 I, în localitatea Topolița, din direcția Tîrgu-Neamț-Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un tir condus de un tânăr de 29 de ani, din Borca.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, a unui bărbat de 70 de ani, din Roman, a două femei de 59, respectiv 65 de ani, din Roman și Săbăoani și a unei tinere în vârstă de 16 ani, din Roman, pasageri în același vehicul, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost supuși testării alcoolscopice, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul din Săbăoani deține un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Read Previous

Iată localitățile din Neamț unde va fi testat pe telefoane sistemul RO-ALERT

Read Next

Fetiță arsă pe față și pe mâini după ce a luat mașina foc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *