NewsAllert :

Primarul Andrei Carabelea: „Zeci de mii de pietreni nu au astăzi apă din cauza incompetenței, indolenței și nepăsării Apa Serv și a CJ Neamț!”

Cutremur de magnitudine 3,3 produs lângă Piatra-Neamţ (joi, 28 martie)

Vasile Panaite intră în echipa PUSL şi va fi viitorul primar al municipiului Piatra-Neamţ (comunicat de presă)

Un şofer din Piatra-Neamţ a accidentat un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului

Carmen Nastasă vine miercuri LIVE, de la ora 20,00, la podastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”

Bărbat din Dragomireşti, salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în cartierul Dărmăneşti (27 martie)

Vasile Panaite este candidatul PUSL la Primăria Piatra-Neamţ! Vrea referendum odată cu localele!

Vasile Panaite face anunţul zilei! Live, de la ora 20,00, la podcastul „Faţă în faţă cu Gabriel Apetrii”!

Sinucidere în Neamţ! S-a închis în autoturism şi apoi şi-a dat foc!

Panică într-un bloc din Piatra-Neamţ după ce un „Dorel” a tăiat ţeava de gaz dintr-un apartament

Se opreşte apa în oraşul Roznov şi comuna Zăneşti timp de 13 ore

Viceprimarul comunei Zănești și mai mulți consilieri locali s-au alăturat USR Neamț

DIICOT Neamţ, prăpăd printre traficanţii de droguri! Două grupări, destructurate de procurorii anti-mafia!

Primarul Andrei Carabelea vine la podcastul „Față în față cu Gabriel Apetrii„ luni, de la ora 20,00

29 martie 2024

ISSN 2457 - 3973

Iată localitățile din Neamț unde va fi testat pe telefoane sistemul RO-ALERT

ISU Neamț anunță că, din motive obiective, testarea sistemului RO-ALERT se decalează cu două zile după următorul plan de testare:

– în data de 18.07.2019, în intervalul orar 10.00-12.00, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare în municipiul Roman.

– în data de 19.07.2019, în intervalul orar 10.00-12.00, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare către 3 UAT-uri situate la limita de judeţ, respectiv Dămuc, Tarcău şi Bicaz Chei.

– în data de 22.07.2019, în intervalul orar 10.00-12.00, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare, către 20 U.A.T.-uri din județul Neamț, respectiv: Săvineşti, Dumbrava Roşie, Gârcina, Dobreni, Girov, Dochia, Mărgineni, Podoleni, Zăneşti, Roznov, Piatra Şoimului, Borleşti, Rediu, Tazlău, Cândeşti, Costişa, Bârgăuani, Ştefan cel Mare, Bodeşti, Negreşti.

– în data de 23.07.2019, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare în intervalul 10.00-12.00, către o zonă de forma unui patrulater rezultat prin unirea punctelor de intersecţie a 3 localităţi, respectiv:
 Grumăzeşti, Agapia, Târgu Neamţ;
 Urecheni, Petricani, Timişeşti;
 Dragomireşti, Bârgăuani, Ştefan cel Mare
 Negreşti, Dobreni, Gârcina

– în data de 24.07.2019, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare în intervalul 10.00-12.00, către toate UAT-urile aflate la limita judeţului. Ulterior, tot în intervalul orar 10.00-12.00, se va transmite un mesaj către toate UAT-urile aflate într-un cerc cu raza de 5 km şi centrul poziţionat astfel încât cercul să nu se intersecteze cu aria în care s-a transmis mesajul anterior de avertizare.

– în data de 25.07.2019, I.G.S.U. va transmite către întreg teritoriul naţional, în intervalul orar 10.00-12.00, un mesaj de avertizare.

– în data de 26.07.2019, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare în intervalul 10.00-12.00, către toate UAT-urile din judeţ.

– în data de 29.07.2019, I.G.S.U. va transmite în intervalul orar 10.00-12.00, un mesaj de avertizare, către toate UAT-urile conţinute în geometria formată prin unirea punctelor aflate la intersecţia următoarelor judeţe:
 BC, CV şi VN
 HR, NT şi BC
 CJ, BN şi AR
 AB, HD şi AR
 HD, GJ şi VJ
 BV, BZ şi PH
Ulterior, în acelaşi interval de timp, I.G.S.U. va transmite un mesaj, către următoarele UAT-uri din judeţul Neamţ: Gherăeşti, Săbăoani, Tămăşeni, Doljeşti, Bâra, Boghicea, Stăniţa, Dulceşti, Cordun, Horia, Ion Creangă, Icuşeşti, Valea Ursului, Pânceşti, Poienari, Bozieni şi Oniceni.

– în data de 30.07.2019, I.S.U. „Petrodava” al județului Neamț va transmite mesaje de avertizare în intervalul 10.00-12.00, către toate UAT-urile din judeţ.

Reamintim că informațiile pentru configurarea telefoanelor cu scopul de a primi avertizările RO-ALERT le puteți găsi accesând https://ro-alert.ro.

De asemenea, menționăm că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “PETRODAVA” al judeţului Neamţ va centraliza recepţionarea mesajului în rândul populaţiei şi a autorităţilor locale, locuitorii județului fiind rugați să ofere informații privind activitatea de testare, completând formularul ce se va deschide prin accesarea link-ului: http://bit.ly/30Cnhvt.

Articolul anterior

ACUM – Accident cu 4 victime la Grumăzești! Intervine Descarcerare!

Articolul următor

Iată cum s-a produs accidentul cu 4 victime de la Grumăzești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular