NewsAllert :

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

  • 23 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Iată cum vede Mugur Cozmanciuc schimbarea de la Spitalul Județean Neamț

21 mai 2020

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis, joi, un mesaj de mulțumire fostului manager interimar al Spitalului Județean, Marius Ghineț, și i-a urat succes înlocuitorului său, Siviu Verzea.

Mesajul lui Cozmanciuc este total diferit față de cel pe care îl practică președintele PSD/CJ Neamț, Ionel Arsene, care, la orice decizie a liberarilor folosește injurii, epitete și un limbaj suburban.

Chiar dacă noul manager al Spitalului Județean Neamț a venit din pixului unui oponent politic, Mugur Cozmanciuc a păstrat aceeași notă a discursului.

Însă, în subsidiar, se mai poate sesiza ceva, și anume faptul că actualul manager a fost invitat să facă parte din echipa de conducere asigurată de fostul manager dr Daniela Marcoci.

Mugur Cozmanciuc a explicat că, poate decizia doctorului Verzea de a refuza oferta, a fost legată de faptul că soția lui este angajata unei instituții din subordinea CJ Neamț (Complexul Muzeal). Și, poate, de ce nu, a acceptat acum oferta președintelui CJ Neamț, din aceleași motive… Evident, fără să simtă vreo presiune în acest sens.

”Vreau să îi mulțumesc domnului Marius Ghineț și echipei sale care, în ciuda mandatului scurt și a oprobriului public nedrept, atât timp cât a fost manager s-a dedicat în totalitate rezolvării problemelor și asigurării unor servicii medicale de calitate pentru nemțeni. Pentru o corectă informare doctorul Silviu Dan Verzea a fost invitat să facă parte din echipa doamnei manager Daniela Marcoci, ca director medical, însă a refuzat oferta. Poate, la vremea respectivă, în luarea deciziei a contat că soția domniei sale lucrează la muzeul județean. Revenind, eu nu voi emite judecăți de valoare, așa cum au făcut unii de prin județ în cauze similare, dar dacă domnul Verzea a acceptat oferta, târziu în noapte, sper ca de acum să demonstreze că poate să schimbe ce nu a funcționat cum trebuie, timp de atâția ani, și, totodată, să arate că nu se va lăsa implicat în legăturile ”bolnăvicioase” care au ținut spitalul în subdezvoltare, pentru că nemțenii au nevoie să le fie asigurate servicii medicale de calitate. Nu contest credibilitatea și profesionalismul domnului Verzea, ci îi doresc mult succes în calitatea de manager, pentru că succesul lui va fi unul al nemțenilor. Dar nu pot să nu remarc, din nou, ipocrizia PSD prin vocea președintelui Consiliului Județean Neamț, care a avut de nenumărate ori ocazia să facă ceva concret pentru Spitalul Județean Neamț. Însă nu a făcut asta, în schimb a girat niște persoane care au făcut dezastru. PSD a fost încă de la începutul crizei sanitare un actor politic iresponsabil. Nu face excepție nici președintele Consiliului Județean Neamț, care nu a făcut decât să arunce cu invective și să se derobeze de răspundere. Continui să afirm, dincolo de subiectivism, că Neamțul are nevoie de mai mult decât vorbe”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Ce a reușit fostului manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț în cele 3 zile de mandat?

1. A eliminat taxa de 10 lei pe zi aplicată părinților care se internează alături de copii în secția de pediatrie.

2. A completat lista cadrelor medicale care vor primi bonificația de 2.500 lei pe lună pentru că intră în contact cu pacienții cu Covid-19 cu încă 200 de persoane.

3. A desecretizat și publicat pe site-ul spitalului toate achizițiile realizate de unitatea medicală în perioada Stării de Urgență.

Probabil că și aceste decizii au deranjat. Marius Ghineț a fost schimbat, joi, din funcție, prin decizia președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene.

Articolul anterior

Arsene a numit o nouă conducere la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

Articolul următor

Iată programul Serviciului Cazier Judiciar Neamț începând cu 25 mai

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *