NewsAllert :

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

  • 23 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Iată programul Serviciului Cazier Judiciar Neamț începând cu 25 mai

21 mai 2020

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative Neamț revine, din 25 mai, la programul normal de lucru cu publicul, după cum urmează:

Ghişeul de lucru cu publicul din Piatra Neamţ:

•        Luni – joi, între orele 08.30 – 12.00 şi 14.00 – 16.00;

•        Vineri, între orele 08.30 – 12.00;

Ghişeul de lucru cu publicul de la sediul Poliției Municipiului Roman:

•        Luni – joi, între orele 08.30 – 10.30 şi 14.00 – 16.00;

•        Vineri, între orele 08.30 – 10.30;

Ghişeul de lucru cu publicul de la sediul Poliţiei Oraş Târgu Neamţ:

•        Luni – joi, între orele 08.30 – 10.00 şi 13.00 – 15.00;

•        Vineri, între orele 08.30 – 10.30.

Activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar nu se va mai desfășura pe bază de programare telefonică, ci în ordinea prezentării la ghișeu.

Facem apel către cetățeni de a da dovadă de înțelegere, responsabilitate și de a respecta cu strictețe măsurile impuse de autorităţi (distanța minimă/ purtarea măștii de protecție/ dezinfectarea mâinilor). Abaterea de la măsurile impuse poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor.

De asemenea, adresăm rugămintea ca prezentarea la ghișeul de relații cu publicul să se realizeze numai în situații urgente, când certificatul de cazier judiciar/de integritate comportamentală este absolut necesar, iar obținerea acestuia nu poate fi amânată până la stabilizarea situației.

Având în vedere expunerea de motive a O.U.G. nr. 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale, precum și prevederile art. 20 alin. 7 din  Legea nr. 290/2004 privind cazierul  judiciar, recomandăm tuturor persoanelor care doresc să obțină certificatul de cazier judiciar sau certificatul de integritate comportamentală în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitație, etc., la instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice (primării, instituții din sistemul de învațământ, sanătate, S.R.P.C.I.V., D.G.A.S.P.C., etc.) să solicite acestor instituții obținerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimțământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice, în acest fel cetățeanul nemaifiind obligat să se prezinte la ghișeu pentru solicitarea/eliberarea/ridicarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverinței de integritate comportamentală.

De asemenea, precizăm că pe site-ul I.P.J. Neamț există modele de cereri pentru eliberarea documentelor de cazier judiciar, astfel încât cetățenii se pot prezenta cu formularul direct completat la ghișee, economisind timpul de așteptare. Formularul poate fi transmis scanat și pe adresa de e-mail [email protected], cu cel puțin 24 de ore anterior datei la care persoana se va prezenta la ghișeu pentru ridicare, astfel încât cererea să poată fi procesată în timp util.

Articolul anterior

Iată cum vede Mugur Cozmanciuc schimbarea de la Spitalul Județean Neamț

Articolul următor

Fostul episcop al Hușilor, reținut de polițiști la Mănăstirea Văratec

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *