ISSN 2457 - 3973

Iată de când își intră ”în pâine” prefectul George Lazăr

Ședința de Guvern de marți a adus o serie de noi prefecți și subprefecți în mai multe județe din România. Susținătorii fanatici ai fostului regim PSD s-au grăbit să spună că ședința ar fi avut loc ”noaptea, ca hoții” însă adevărul este că ședința începută la ora 15.00 a fost întreruptă între orele 16.00 și 20.00 datorită programului primului ministru Ludovic Orban. Ședința de guvern s-a terminat în jurul orei 22.30. Ședința de ieri a fost total diferită față de ce s-a întâmplat cu Guvernul PSD care a dat celebra Ordonanță 13 la miezul nopții. Mai mult, Guvernul Orban a anunțat din timp că urmează să schimbe prefecții și subprefecții PSD. De cealaltă parte, ne aducem aminte cum Guvernul PSD, ghidonat de Liviu Dragnea, a încercat să dea pe șest Ordonanța 13 privind amnistia și grațierea.

Tot ca o mare diferență față de fosta guvernare PSD, învestirea noilor prefecți nu se va face cu fanfaronadă.

Prefecții și subprefecții vor fi învestiți astăzi, de la ora 16.00, în sistem videoconferință cu premierul Ludovic Orban.

Pe timpul Guvernului PSD, până nu ”descăleca” cineva din Ministerul Afacerilor Interne ca să participe la ceremonie, nu se putea. Transport, mâncare, cazare – evident pe cheltuiala statului.

Guvernul PNL  a schimbat radical modul de numire al noilor prefecți așa că totul va avea loc în sistem videoconferință.

Așadar, noul prefect al județului Neamț, George Lazăr, va începe oficial activitatea din după-amiaza acestei zile.

Ce au lăsat în urmă prefecții PSD, vom afla în curând!

 

Articolul anterior

Nemțeanul din conducerea Ministerului Finanțelor Publice

Articolul următor

O femeie și copilul ei de 2 ani, accidentați grav de o mașină

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.