ISSN 2457 - 3973

În plină pandemie de coronavirus, APASERV taie apa la zeci de mii de oameni din Piatra-Neamț și din 5 comune

Niște oameni bine plătiți din conducerea companiei APASERV s-au gândit că n-ar fi rău ca miercuri, 10 iunie 2020, să sisteze furnizarea apei potabile pentru zeci de mii de oameni din Piatra-Neamț și 5 comune. Mai exact din Girov, Gârcina, Dochia și satul Bistrița din comuna Alexandru cel Bun!

În Piatra-Neamț, vor scăpa oamenii care locuiesc în cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța. În rest, orașul va rămâne miercuri pe uscat în intervalul orar 04.00 – 20.00! Dar apa va reveni la robinete abia joi, 11 iunie, in jurul orei 11,00, după reechilibrarea sistemului.

Întreruperea este motivată de lucrările de reparații la magistrala de aducțiune, aceeași la care se intervine (pe nervii pietrenilor) de câteva ori în fiecare an!

Însă de această dată, conducerea APASERV nu s-a gândit absolut deloc că pandemia de COVID-19 nu este nici pe departe încheiată. Și nici la faptul că județul Neamț, dincolo de faptul că se află pe poziția a treia la nivel național, înregistrează aproape zilnic cazuri de infectare. Ori, pe lângă distanțarea fizică, cea mai importantă măsură este igiena mâinilor (și nu numai).

Miercuri, cine uită să pună o oală de apă deoparte ca să aibă măcar pentru spălat, riscă și alte tipuri de infecții! Și aici vorbim de copii, bătrâni sau oameni care seara se întorc de la serviciu. Și nu toată lumea lucrează la birou!

Probabil că asta nu contează pentru directorii APASERV, puși în funcții de un Consiliu de Administrație dominat de PSD și aflat la comanda Consiliului Județean Neamț.

Apropos, de spitalul modular pentru care Consiliul Județean Neamț a plătit, din banii nemțenilor, 3,2 milioane euro, ați mai auzit ceva? Nici noi!

Articolul anterior

O nouă explozie de cazuri COVID în Neamț! Am trecut de 900 de cazuri! (sâmbătă, 6 iunie)

Articolul următor

Liviu Harbuz: ”Nu am luat vreo decizie privind candidatura mea la Piatra-Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *