ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz: ”Nu am luat vreo decizie privind candidatura mea la Piatra-Neamț!”

Liviu Harbuz a declarat, sâmbătă, ca reacție la articolul publicat în care anunțam pe surse că este candidatul viitoarei alianțe PSD-ALDE-PRO România la Primăria Piatra-Neamț, că nu a luat vreo decizie privind o candidatura a sa în acest sens.

Totodată, Harbuz a precizat că NICIODATĂ, dar NICIODATĂ, nu voi mai candida din partea PSD, pentru NICIO poziție”. 

Aici nu știm dacă fostul președinte al PRO România Neamț se referă strict la PSD sau face referire inclusiv la alianța electorală mai sus menționată și confirmată ca fiind în discuții de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Rămâne ca viitorul apropiat să confirme ce susține Liviu Harbuz sau ce am scris noi în acest articol

Subiectul candidaturii lui Liviu Harbuz la Primăria Piatra-Neamț a mai fost abordat, începând cu anul trecut, și de alți colegi din presă. Fostul președinte al PRO România Neamț nu a confirmat dar nici nu a infirmat niciodată că va candida la funcția de primar, după cum se poate vedea și din materialele publicate aici sau aici în 2019 și 2020, și necontestate de Liviu Harbuz, atât de vehement, ca acum!

Repetăm, informațiile noastre arată că Harbuz nu va fi candidatul PSD ci ar urma să fie candidatul alianței electorale PSD-ALDE-PRO România, ca membru al PRO România!

Cât privește poziția lui Liviu Harbuz față de articolul publicat astăzi de newsallert.ro aici, publicăm integral poziția acestuia, chiar dacă nu este nuanțată cu privire la o eventuală alianță electorală!

”Privind articolul pe care l-ai scris fac următoarele precizări:
1. Personal, nu am luat vreo decizie privind candidatura mea la Piatra Neamț
2. NICIODATĂ, dar NICIODATĂ, nu voi mai candida din partea PSD, pentru NICIO poziție
3. Denaturarea adevărului în ceea ce mă privește, a devenit o obișnuință, se pare (în cazul de față putem vorbi chiar de fake news)
4. Deontologia te obliga să îmi ceri punctul de vedere, așa cum tot deontologia și moralitatea te obligă să-mi publici dreptul la replică.

Sau îți asumi FAKE NEWS ALLERT?

Acesta este dreptul meu la replică”

Articolul anterior

În plină pandemie de coronavirus, APASERV taie apa la zeci de mii de oameni din Piatra-Neamț și din 5 comune

Articolul următor

Locuitorii din Agârcia, la capătul puterilor! Lucrările de 7 milioane de lei de la drum, lăsate în paragină! (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *