ISSN 2457 - 3973

Incendiu într-un apartament dintr-un bloc din Roman; un bărbat s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat s-a intoxicat, sâmbătă, cu monoxid de carbon după ce în apartamentul său dintr-un bloc de pe Aleea Revoluţiei, din Roman, a izbucnit un incendiu.

Bărbatul a reuşit să se autoevacueze, împreună cu un copil de 3 ani, din locuinţă.

„La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și voluntarii din cadrul SVSU Roman. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință. Din interiorul apartamentului s-au autoevacuat un bărbat de 51 de ani și un copil de 3 ani. Bărbatul, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunuri materiale din interiorul camerei: obiecte de mobilier, materiale textile și un televizor.

După ce incendiul a fost lichidat, s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.

Potrivit ISU Neamţ, scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamţ anunţă „încasări record” la impozitele şi taxele locale

Articolul următor

O șoferiță beată, din Păstrăveni, a comis un accident la Ștefan cel Mare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.