• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, acţiune de plantare de arbori în zona unde va fi construit un complex de servicii sociale de 22 milioane lei

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a participat astăzi la o acţiune de plantare de molizi în comuna Dragomireşti, alături de elevi şi voluntari din comună. Puieţii au fost plantaţi pe amplasamentul viitorului ansamblu rezidenţial de servicii sociale pe care Consiliul Judeţean Neamţ îl va construi în localitate.

Valoarea întregului centru rezidenţial este de 22 de milioane de lei iar finanţarea este deja asigurată prin demersurile făcute de Ionel Arsene la Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Aici, la Dragomireşti, pe o suprafaţă de 16 hectare, Consiliul Judeţean Neamţ va construi cel mai modern ansamblu rezidenţial de servicii sociale din Romania, ce va cuprinde case şi ateliere protejate pentru beneficiari, dupa modelul celor pe care le-am vazut în Germania, pe parcursul vizitei de lucru pe care am facut-o la începutul lunii. Am încredere că implementarea acestui proiect va impune Neamţul ca judeţ etalon din punct de vedere al condiţiilor de care vor avea parte beneficiarii serviciilor de asistenţă socială din Romania”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean de vineri, pe masa consilierilor se va afla proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru construirea primului centru din ansamblu, în care urmeaza sa fie mutaţi beneficiarii din Centrului pentru persoane cu probleme neuropsihice de la Razboieni.

Articolul anterior

ALERTĂ A fost numit NOUL PREFECT DE NEAMȚ!!!

Articolul următor

Cum să faci față unei despărțiri DUREROASE?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *