ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene avertizează: ”Diversiuni cu sms-uri către membrii PSD cărora li se cere să voteze cu PRU”

Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a declarat că membrii de partid au început să primească, vineri, sms-uri care ar veni de la Victor Ponta și care le-ar cere să voteze cu Partidul România Unită. Ionel Arsene a avertizat că aceste mesaje nu vin din partea lui Victor Ponta și nici din partea altcuiva din conducerea PSD.
”Activul PSD a primit, vineri, un sms care vrea să ducă în eroare electoratul nostru, cum că ar veni de la Victor Ponta care le transmite că trebuie susţinut şi votat Partidul România Unită. Eu, în calitate de preşedinte al PSD Neamţ, le spun că mesajul nu este de la Victor Ponta şi nu susţinem PRU. Noi susţinem candidaţii PSD Neamţ şi toate voturile trebuie să meargă către PSD. Este un mesaj în toată ţara, s-au folosit de listele de noastre, de baza noastră de date, şi au transmis un mesaj neadevărat în numele lui Victor Ponta. Este o diversiune”, a declarat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

PRU a anunțat încă de la începutul campaniei electorale că îl susține pe Victor Ponta pentru funcția de premier. În acest moment, partidul condus de Bogdan Diaconu, secondat de Sebastian Ghiță, a sperat să atragă electoratul de stânga de partea sa și să obțină un scor care le-ar permite accederea în Parlament.

Articolul anterior

Prețul la parcările de reședință din Piatra Neamț se discută după alegeri!

Articolul următor

PSD Neamț, la final de campanie electorală! Ce mesaje au transmis candidații social-democrați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.