ISSN 2457 - 3973

PSD Neamț, la final de campanie electorală! Ce mesaje au transmis candidații social-democrați!

PSD Neamț a organizat, vineri, ultima conferință de presă din această campanie electorală, la finalul căreia, candidații social-democrați prezenți au dorit să transmită câteva mesaje către electoratul din județul Neamț.

”Dragi locuitori ai județului Neamț, vă rog ca duminică, 11 decembrie, să vă prezentați la vot, să nu lăsați pe alții să hotărască în locul dumneavoastră. Să faceți diferența între PSD și alte partide, ceea ce au promis alții și a promis PSD. Veniți la vot cu toată încrederea, este foarte important votul dumneavoastră”, a declarat Emilia Arcan, candidat la Senat.

”Ca locuitor al orașului Piatra Neamț, ca singură moldoveancă veritabilă în familia mea, iubesc Piatra Neamț, iubesc județul Neamț și pe 11 decembrie îi aștept pe nemțeni să voteze poziția a 3 pe buletinul de vot, să voteze PSD”, a declarat viceprimarul Luminița Vîrlan, candidat la Camera Deputaților.

”Este greu să vorbești după două doamne. Este același îndemn cu care vin și eu și mă adresez oamenilor care știu că de-a lungul timpului, PSD a făcut mult bine tuturor. Mă gândesc la perioada ultimă de guvernare Victor Ponta când au refăcut ceea ce astăzi vor să guverneze din nou, foștii PDL care sunt astăzi PNL. Îi îndemn pe oameni să judece și să înțeleagă că șansa ca nivelul lor să crească este un Guvern PSD. Pentru a avea un Guvern PSD, trebuie votați parlamentarii PSD, de pe poziția a treia. Voturile de la Neamț pot contribui la o majoritate pe țară. Îi îndemn să vină la vot și să analizeze bine înainte de a pune ștampila pe acel dreptunghi al unui partid”, a declarat deputatul Ioan Munteanu, candidat la Camera Deputaților.

”Partidul Social Democrat are cel mai realist program de guvernare. În momentul de față, PSD are o propunere de proiect de buget care se bazează în primul rând pe bun bunăstarea românilor. Nemțenii să aibă încredere în echipa PSD Neamț și să iasă la vot”, a declarat Andrușcă Dănuț, candidat la Camera Deputaților.

”Cred că PSD este singurul partid care își dorește cu adevărat schimbarea clasei politice, dovadă fiind și numărul mare de tineri care sunt pe locuri eligibile, dar și programul PSD pentru tinere și sport. Invit tinerii din Neamț ca duminică să îndrăznească să creadă în România, să îndrăznească să creadă în PSD”, a spus Ciprian Șerban, președintele TSD Neamț.

”Mulțumesc romașcanilor pentru prietenia cu care ne-au primit și ne-au ascultat, pentru sfaturile date, și le promitem că nu îi vom dezamăgi. Suntem oameni serioși care întotdeauna ne-am ținut de cuvânt”, a spus Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

”A fost o campanie foarte frumoasă, am întâlnit multă lume și vreau să vin cu rugămintea ca nemțenii să acorde o șansă tinerilor, să putem lupta și să reușim să implementăm programul de guvernare al PSD”, a declarat Alexandru Rotaru, candidat la Camera Deputaților.

”Mulțumesc echipei PSD pentru sprijin. Cred că cetățenii județului Neamț sunt responsabili iar pe 11 decembrie vor vota PSD, singurul partid care poate aduce prosperitate și siguranță”, a declarat Neculai Iftimie, candidat la Camera Deputaților.

”Le mulțumesc nemțenilor pentru încrederea pe care o au în noi, prin recunoașterea valorii PSD Neamț, și asta pentru că PSD are un program de guvernare realist, care poate fi sprijinit de un buget pe care partidul nostru îl are pregătit”, a declarat inspectorul general școlar Viorel Stan, candidat la Camera Deputaților.

”Îndrăzniți să credeți în România, îndrăzniți să credeți în echipa pe care PSD Neamț o propune pentru Parlamentul României. În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț garantez și susțin această echipă. Sunt oameni pe care îi cunosc, sunt oameni cinstiți, serioși, care vor reprezenta nemțenii așa cum trebuie în Parlamentul României. Veniți duminică la vot, votați echipa PSD Neamț și vă garantez că acești oameni își vor respecta toate promisiunile pe care le-au făcut în această campanie”, a declarat Ionel Arsene, președinte al PSD Neamț și al Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Ionel Arsene avertizează: ”Diversiuni cu sms-uri către membrii PSD cărora li se cere să voteze cu PRU”

Articolul următor

Cum se lucrează în week-end la Evidența Persoanei Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.