ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene vrea președinte la CJ Neamț! PSD ar putea avea nevoie de ALDE pentru majoritate! ”Oricum le vom da un post de vicepreședinte!”

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț își menține declarațiile din campania electorală și a declarat, pentru newsallert.ro, că va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Arsene spune că va face acest pas doar dacă îi vor cere colegii de partid.

Acesta spune că va exista și o alianță cu ALDE, indiferent dacă PSD va câștiga majoritatea de 18 consilieri județeni. Pe numărătoare paralelă, scorul arată că PSD oscilează între 17 și 18 consilieri județeni, PNL are 14 iar ALDE și PMP câte 2 consileri. Dacă PSD va avea doar 17, este clar nevoie de un aliat pentru a avea majoritatea!

”Indiferent dacă PSD va avea majoritatea singur, vom face majoritate în CJ cu ALDE pentru că așa este corect și noi suntem oameni serioși. Le vom da și un post de vicepreședinte. Sper să închidem cu 18 consilieri”, a spus deputatul Ionel Arsene.

Acesta a făcut un scurt comentariu și pe rezultatele din județ, unde PSD a câștigat 52 de primari, dar și la Piatra Neamț unde nu a câștigat nici acum funcția de primar.

”Una peste alta sunt mulțumit. Sigur, se putea mai mult, îmi pare rău de unii din primarii foarte buni ai PSD care au pierdut. Așa este în alegeri. Este un scor pentru PSD Neamț care nu a mai fost. O să încercăm să ne impunem o majoritate la Consiliul Local Piatra Neamț, vom face negocieri cu toate partidele politice să vedem dacă reușim să facem o majoritate. Din păcate s-a pierdut funcția de primar, dar din punctul meu de vedere au pierdut pietrenii și nu noi. Am convingerea în continuare că Liviu Harbuz ar fi fost un primar mult mai bun decât Dragoș Chitic”, a spus Arsene.

    Articolul anterior

    Ioan Munteanu (director campanie PSD Neamţ): Avem 52 de primari şi majoritatea la CJ. Sunt mulţumit!

    Articolul următor

    Se oprește apa la Roznov!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular