ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Este important ca toţi cetăţenii să aibă acces la medicamente cu preţuri corecte

Comunicat de presă

„De la 1 iulie românii vor beneficia de medicamente mai ieftine cu 20 de procente, o măsură ce reprezintă o intrare în normalitate şi care, totodată, arată că domeniul sănătăţii reprezintă una dintre priorităţile noastre. Astfel, România trece la cel mai mic preţ european la medicamente, aşa cum este normal şi cum confirmă şi contextul socio-economic.

Consider că este foarte important ca toţi cetăţenii să aibă acces la medicamente cu preţuri corecte. Acest lucru demonstrează respect faţă de pacienţi şi grijă faţă de întreg sistemul sanitar. Un lucru foarte important este că toţi banii care vor fi economisiţi prin preţurile mai mici vor rămâne la Ministerul Sănătăţii și vor fi parte a programului de a înnoi lista de medicamente compensate.

De asemenea, pentru nemţenii pe care îi reprezint în Parlament, reducerea preţului la medicamente este o veste extraordinară. Sunt vârstnici şi familii nevoiaşe care au nevoie de tratamente pe care uneori nu şi le pot permite. Sper ca de-acum încolo aceste situaţii să nu mai fie întâlnite în judeţul nostru.”.

deputat Ionel Arsene, președinte PSD Neamț

Articolul anterior

Conferința regională “REGIO în Nord – Est-ul României – misiune îndeplinită”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): Strategia Națională de Apărare aduce conceptul de securitate națională extinsă!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.