ISSN 2457 - 3973

Gravidă scoasă din casa în flăcări!

 

O gravidă din comuna Tupilați a fost salvată în ultimul moment de vecinii care au văzut cum casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs joi, în jurul orei 14.30, și a fost generat cel mai probabil de coșul de fum deteriorat.

”La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD şi şase pompieri voluntari cu o autospecială de stins incendii. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat proprietarei însărcinate şi vecinei care suferiseră atacuri de panică. La sosirea forţelor, incendiul cuprindea locuinţa, iar vântul creştea pericolul extinderii flăcărilor către o locuinţă vecină, aflată la mai puţin de 4 metri de casa cuprinsă de flăcări, şi o altă gospodărie, unde vântul purtase, deja scântei şi aprinseseră o cantitate mică dintr-un stog de fân”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Forţele au stins incendiul, după operaţiuni ce au durat aproape două ore, fără ca locuinţa vecină şi gospodăria cealaltă să fie afectate. În urma evenimentului, au ars acoperişul locuinţei, confecţionat din astereală de lemn şi plăci de azbociment, şi bunurile din interior.

 

(Elena A.)

Articolul anterior

Ionel Arsene explică propunerea de retragere a sancțiunii față de Dan Constantin

Articolul următor

Pietreni sechestrați de … liftul buclucaș!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *