Ionel Arsene: Guvernul se bazează pe o majoritate stabilă şi funcţională • News Allert

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Guvernul se bazează pe o majoritate stabilă şi funcţională

Guvernul se bazează pe o majoritate stabilă şi funcţională iar PSD a fost şi va rămâne un partid unit, indiferent de situaţiile grele prin care trece, a declarat, luni, într-un comunicat de presă, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
Parlamentarul susţine că nu s-a pus deloc problema ca PSD să nu mai susţină un Guvern din care face parte. Ionel Arsene a adăugat că Victor Ponta este unul dintre cei mai buni premieri pe care i-a avut România şi are în continuare sprijinul PSD.
”Premierul Victor Ponta, precum şi alţi foşti miniştri PNL şi chiar preşedintele Klaus Iohannis, trebuie să beneficieze de o prezumţie de nevinovăţie. Îmi pare rău să văd această dublă măsură când vine vorba de preşedintele statului şi de PNL în privinţa situaţiei juridice a unei persoane. Văd cum PNL a căzut pradă unei politici a propriului interes, fără să ţină cont de românii obişnuiţi şi de problemele lor. Prin politizarea actului de justiţie, PNL îşi doreşte să creeze în România instabilitate politică. Într-un context regional tensionat, ţara noastră are nevoie de predictibilitate şi calm. Moţiunea de cenzură este o armă legitimă a Opoziţiei, dar PNL pare că doar asta ştie să facă: moţiuni peste moţiuni şi cereri absurde de demisie”, a declarat deputatul Ionel Arsene.
Liderul PSD Neamţ a subliniat că PNL tratează în mod selectiv şi în funcţie de interes dosarele din justiţie. Arsene a precizat că ”PNL se pretinde un apărător al justiţiei, însă, în acelaşi timp, apără justiţia doar când îi convine si o foloseşte după bunul plac în jocurile politice”.
Parlamentarul a adăugat că presupusele neînţelegeri din PSD sunt doar speculaţii şi zvonuri, care trebuie ignorate de cetăţeni.

Articolul anterior

RECLAMELE LA MEDICAMENTE AR TREBUI INTERZISE !!!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): Demiterea lui Victor Ponta ar fi un gest responsabil al PSD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular