ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): Demiterea lui Victor Ponta ar fi un gest responsabil al PSD

PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil iar demiterea lui Victor Ponta ar fi un gest de responsabilitate din partea social-democraţilor, a declarat, luni, deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.
”PNL este primul partid care susţine prezumţia de nevinovăţie. Nu putem însă ignora faptul că premierul a fost acuzat, iar acuzaţiile respective sunt făcute în baza unor probe instrumentate. Imaginea României are de suferit, guvernarea e blocată, relaţia României cu partenerii externi este inexistentă, relaţia cu Opoziţia este inexistentă, iar demiterea lui Victor Ponta ar echivala cu tăierea acestui nod gordian”, a declarat liderul PNL Neamţ.
Deputatul Mugur Cozmanciuc a adăugat că, în acest context, PNL va demara discuţii atât cu liderii formaţiunilor politice cât şi cu parlamentarii.
”Este nevoie în acest moment de schimbarea premierului, iar PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. La rândul lui, Parlamentul trebuie să dea dovadă că reprezintă într-adevăr electoratul, electorat care i-a dat un vot de blam lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale de anul trecut”, a mai precizat deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Articolul anterior

Ionel Arsene: Guvernul se bazează pe o majoritate stabilă şi funcţională

Articolul următor

Şah la licitaţiile Primăriei! Consilierul Cătălin Misăilă propune redevenţă minimă de 40 la sută la toate contractele! ”Să se recalculeze şi la cele existente”!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular