ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: ”Îi invit pe toți nemțenii la Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Județean la Curtea Domnească din Piatra Neamț”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a anunțat, marți, că municipiul Piatra Neamț va găzdui, la Curtea Domnească, un Târg de Crăciun organizat de CJ alături de mai mulți parteneri.

Șeful CJ Neamț a lansat o invitație pentru toți nemțenii să participe la aceste eveniment, să intre în atmosfera Crăciunului și mai ales să fie mai buni unii cu ceilalți.

”Apropierea sarbatorilor de iarna va transforma Piatra Neamt intr-un taram de basm. Strazile orasului vor fi cuprinse in acest an de atmosfera sarbatorilor de iarna prin organizarea Targului de Craciun ce va avea loc la Curtea Domneasca. Imi face o placere deosebita sa va invit, cu mic, cu mare, sa intram in spiritul Craciunului prin participarea la Targul organizat de Consiliul Judetean si partenerii sai. Va astept sa ne bucuram impreuna de Sarbatorile de Craciun. Si nu in ultimul rand, sa incercam sa fim mai buni si mai calzi cu cei dragi, dar si cu toti ceilalti”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț într-o declarație remisă newsallert.roimg-20161115-wa0000

La Curtea Domnească va fi amenajat în premieră un patinoar în aer liber. Vor fi şi alte surprize pe care Consiliul Județean alături de partenerii acestui târg le-au pregătit. img-20161115-wa0001img-20161115-wa0002

 

Articolul anterior

Traian Băsescu vine în județul Neamț dar ocolește municipiul Piatra Neamț!

Articolul următor

Premieră în România! Programări on-line la Policlinica Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț!

Un comentariu

  • Doar la Piatra Neamt? Sta rau cu voturile?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *