ISSN 2457 - 3973

Traian Băsescu vine în județul Neamț dar ocolește municipiul Piatra Neamț!

Președintele PMP, Traian Băsescu, va fi prezent, sâmbătă, în județul Neamț, la lansarea candidaților PMP pentru alegerile parlamentare.

Deși toată lumea se aștepta ca acest eveniment să se desfășoare în municipiul Piatra Neamț – reședința județului – Traian Băsescu a declinat invitația susținând că pe ordinea de zi are și alte evenimente electorale în județele Moldovei. Din acest motiv, întreaga manifestare a fost mutată la Roman, oraș aflat în calea președintelui în drumul său spre Suceava.

Așadar, PMP Neamț își va prezenta candidații la alegerile parlamentare într-un oraș unde PNL, prin primarul Laurențiu Leoreanu, are șanse să obțină cel mai mare scor din toate orașele din țară!

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (PNL): PSD dovedește încă o dată că este un partid fără cuvânt!

Articolul următor

Ionel Arsene: ”Îi invit pe toți nemțenii la Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Județean la Curtea Domnească din Piatra Neamț”

Un comentariu

  • singurul in masura sa umple casa de cultura de la roman este inimosul antal loc 1 candidati senat.are o sustinere foarte mare in zona si este posibil sa fie singurul senator din zona.ii urez succes!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *