NewsAllert :

Incidenţa COVID în Neamţ, vineri – 16 aprilie. Opt localităţi sunt în ZONA ROŞIE.

Parcurs motivaţional în activitatea Casei Corpului Didactic Neamț

Bălţăteşti: Şoferiţă rănită de roata unui autocamion cu lemne care a sărit în mers

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, joi – 15 aprilie 2021

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (vicepreşedinte PNL): Am continuat întâlnirile primarilor din Neamţ cu reprezentanţii Guvernului!

Florentina Moise: Amendamentele la buget propuse de mine, colegii din PSD, PMP şi ALDE, adoptate în CL Piatra-Neamţ!

Bestii cu chip de om! Doi părinţi din Dumbrava Roşie şi-au violat şi schingiuit cei 3 copii!

Dan Barna: “Premierul Cîţu nu mai are susţinerea USR-PLUS”. Iulian Bulai: “Premierul Cîţu trebuie să plece!”

Neamţ: Incidenţa cazurilor COVID-19 din fiecare localitate (miercuri, 14 aprilie)

Piatra-Neamţ: De câţi poliţişti locali e nevoie ca să prinzi un bărbat care nu poartă mască?!

Accident la Piatra Şoimului. O şoferiţă a spulberat gardul unei case. În maşină erau 2 copii.

Un pacient cu COVID, internat la Spitalul Judeţean Neamţ, s-a aruncat de la etajul 3 şi a murit

COVID/ Scădere considerabilă a cazurilor la Piatra-Neamţ şi Roman. Situaţia pe localităţi. (marţi – 13 aprilie)

Jale pe şoselele din Neamţ! 1.300 sancţiuni şi 180 permise reţinute, săptămâna trecută

Educaţia şi investiţiile – priorităţile bugetului municipiului Piatra-Neamţ pe 2021

  • 18 aprilie 2021

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene renunță la candidatura pentru funcția de vicepreședinte al PSD! ”Rămân alături de organizația PSD Neamț!”

Deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț nu mai candidează la funcția de vicepreședinte al PSD. Parlamentarul intenționa să își depună candidatura după ce primise girul organizației județene însă luni, Comitetul Executiv al PSD a stabilit că nu mai poate fi cumulată funcția de vicepreședinte la nivel național cu cea de președinte de organizație.

Ionel Arsene a declarat pentru newsallert.ro că este de acord cu decizia și, în acest context, rămâne alături de organizația PSD Neamț.

”În condițiile votate astăzi, nu voi mai candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD. Intenționam să candidez și aveam șanse să fiu ales. Decizia de astăzi, de a nu cumula funcția de vicepreședinte cu cea de președinte de organizație este foarte corectă. Pentru mine este mai importantă funcția de președinte al organizației PSD Neamț pentru că ne așteaptă două rânduri de alegeri extrem de importante pentru județul nostru. De aceea aleg să rămân alături de primarii mei și de președinții de organizații. PSD are foarte mulți oameni valoroși care pot reprezenta partidul la nivel național. Trebuie să fie oameni vizibili, care să se ocupe de partid la nivel național iar noi, președinții de organizații, să ne ocupăm de județe”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Liviu Dragnea a făcut publice, luni, hotărârile privind deciziile luate în cadrul Comitetului Executiv al PSD. Astfel, printre modificări se numără faptul că în momentul în care un președinte de organizație vrea să candideze la funcția de vicepreședinte al PSD și o câștigă, atunci va trebui să aleagă între cele două. Decizia a avut o susținere mare, având 4-5 voturi împotrivă sau abțineri.
În ceea ce privește structura Biroului Permanent Național, s-a decis ca funcția de președinte executiv să rămână valabilă, negând astfel zvonurile apărute, potrivit cărora premierul Victor Ponta ar fi propus, luni, în ședința CEx al PSD, desființarea funcției de președinte executiv al social democraților. Rolul acestuia va fi să analizeze și să aibă o reacție rapidă a deciziilor politice.

Liviu Dragnea a mai adăugat că, de asemenea, Consiliul Naţional va deveni să o structură de specialitate a partidului care să fie constituită din parlamentarii partidului, din miniştri sau după caz secretarii de stat în ministerele unde PSD nu are  miniştri, preşedinţii de consilii judeţene sau vicepreşedinţii, toţi primarii de municipii şi de oraşe şi reprezentanţi ai primarilor de cumună, câte trei din fiecare judeţ, ca să aibă sens coordonarea departamentelor de specialitate ale partidului.

Articolul anterior

Atenție, șoferi! Blocaje rutiere în zona Lacu Roșu – Cheile Bicazului!

Articolul următor

Astăzi la 9.45 sună alarmele în tot județul Neamț! Simulare de cutremur de 7.4 Richter!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *